Un nume celebru se alătură juriului Te cunosc de undeva. „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea”

Beatrice Dumitru 24.03.2023, 16:07
Un nume celebru se alătură juriului Te cunosc de undeva. „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea”

Cel de-al 19-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1 „Te cunosc de undeva” revine cu multe surpize, atât în rândul concurenților, cât și la masa juriului, care se mărește. Un nume celebru va fi cel de-al cincilea jurat al emisiunii, care va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie. Iată despre cine este vorba.

Cine este noul jurat de la „Te cunosc de undeva”

Show-ul „Te cunosc de undeva” va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena1. Alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, un al cincilea jurat va acorda note pentru prestaţiile celor opt cupluri de artişti care au acceptat provocarea de a participa la spectaculosul joc al transformărilor.

Este vorba despre cunoscutul dansator Mihai Petre, care va fi al cincilea membru de la masa juraților. Acesta a spus că „am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele”.

Un nume celebru se alătură juriului Te cunosc de undeva. „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea”
Mihai Petre este noul jurat de la „Te cunosc de undeva”.

Ce va nota Mihai Petre

Pe lângă Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota, în primul rând, respectarea detaliilor din referinţă.

Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa. Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la „Te cunosc de undeva!”, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou”, a afirmat Mihai Petre.

Mihai Petre nu este la prima apariție la „Te cunosc de undeva”. În trecut, acesta a mai fost jurat în cadrul emisiunii de la Antena 1, când i-a luat locul Andreei Bălan în finala sezonului 17, deoarece aceasta a plecat pe Drumul Aurului, în emisiunea „America Express”.

Artiștii care participă la „Te cunosc de undeva”

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul „Te cunosc de undeva”, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă.

Opt cupluri de artişti participă la „Te cunosc de undeva”, însă telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele din acest sezon de la „Te cunosc de undeva”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...