Un nou SUV luxos apare pe piața automobilelor în 2021. Prețul este pe măsura aspectului elegant

Stan Filon 20.10.2020, 18:22
Un nou SUV luxos apare pe piața automobilelor în 2021. Prețul este pe măsura aspectului elegant

Cel mai luxos SUV construit vreodată urmează să vadă lumina soarelui! Vine de la Mercedes, dar este, de fapt, un Maybach. Noul Maybach GLS este fără doar și poate cel mai luxos SUV din lume, iar prețul este pe măsură.

Noul Maybach GLS va fi lansat pe piață în 2021

Noul Maybach GLS costă 160 de mii de dolari la care se adăugă o mie de dolari pentru livrarea la destinaţie. Are un motor puternic cu 550 cai putere, iar în interior te simţi ca într-un avion, la clasa VIP. Scaunele vin cu încălzire, ventilator şi masaj. Are şi multă tehnologie pe un display masiv de peste 12 inci. Pasagerii se vor simţi şi ei relaxaţi.

”Uitaţi-vă la aceste scaune. Vin cu perne, cu suport pentru picioare. Ai tableta de 7 inch din mijloc pentru a controla sistemul audio Burmester. Ai ecrane pe spatele tetierelor de la scaunele din faţă. În centru ai un frigider pentru şampanie care poate să ţină 3 sticle. Şi un acoperiş de sticlă uriaş”, spune Tim Burton.

Cel mai luxos SUV din lume

La fel ca Maybach S-Class, Maybach GLS este destul de mult un Mercedes-Benz GLS obișnuit cu caracteristici specifice Maybach. Partea din față este locul în care modelul Maybach se remarcă cel mai mult, în principal datorită grilei.

Și steaua Mercedes de pe grilă a fost îndepărtată, fiind înlocuită cu o emblemă mai mică pe capotă. Farurile rămân identice cu modelul obișnuit, cu tehnologia LED Intelligent Light System ca standard.

Bara de protecție este, de asemenea, construită în exclusivitate pentru acest model. Gurile de aerisire laterale sunt la fel de mari, dar fundalul negru și lamelele orizontale au dispărut, înlocuite de o plasă cromată fină, cu margini groase de crom pe părțile superioare și exterioare. Este o abordare interesantă în comparație cu GLS obișnuit. Grila centrală subțire este o altă caracteristică care a dispărut, deoarece modelul Maybach prezintă o placă de protecție inferioară revizuită care se extinde în sus spre partea superioară a barei de protecție.

Noul SUV de la Mercedes este cel mai scump din clasa lui. Are un motor V8, 550 cai putere, accelerează la 100 km/h în 4.8 secunde şi are viteza maximă de 250 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI