Mașina care nu poate fi ridicată de camioanele de tractare. Toți românii care parchează ilegal ar vrea acest automobil

Stefan Daniel 21.08.2019, 18:34
Mașina care nu poate fi ridicată de camioanele de tractare. Toți românii care parchează ilegal ar vrea acest automobil

Undeva în lume, există mașina care nu poate fi ridicată de aproape niciun camion de tractare. E mașina visurilor tuturor șoferilor care obișnuiesc să parcheze ilegal și mulți bucureșteni și-o vor dori mai ales de luni, 26 august, când se reia „vânătoarea” de mașini parcate neregulamentar. Un clip de pe YouTube dezvăluie cum oamenii angajași să ridice mașini parcate ilegal s-au lăsat păgubași după ce au încercat în zadar să ridice masiva limuzină.

Mașina perfectă pentru șoferii teribiliști și care obișnuiesc să parcheze ilegal

Clipul pare să fie filmat undeva în Viena, Austria. Parcatul neregulamentar n-a fost inventat în București, deci se poate și la case mai mari. Prin alte orașe europene, ridicarea mașinilor este o practică veche de ani de zile și este destul de eficientă.

Dar sunt și șoferi cărora nu prea le pasă de amendă sau de camioanele de tractare și știu ei de ce. Cum este de exemplu, șoferul acestui Maybach 62S care și-a lăsat mașina într-un loc nepermis, dar n-a avut niciun stres. Știa că nimeni și nimic n-o să-i urnească limuzina din loc.

Ai putea spune că este o mașină făcută special pentru această categorie de șoferi.

Mașina care n-a fost ridicată la nici măcar 20 cm de sol de camionul de tractare

Maybach 62S este o limuzină masivă, care cântărește aproape trei tone (2.805 kg) și are o lungime de peste șase metri. Este aproape cât un camion de tractare. N-are loc nici măcar pe platformă.

„Vânătorii” de mașini parcate ilegal au venit hotărâți, cu tot ce aveau în dotare. Au instalat pârghiile și sistemele de ridicare și au pus macaraua în funcțiune. S-au chinuit, au turat motorul, s-au învârtit în jurul Maybach-ului, au mai „gâdilat” puțin limuzina, dar nimic. Mașina abia dacă s-a urnit din loc.

Până la urmă, s-au dat bătuți, și-au strâns „jucăriile” și au plecat. Vezi clipul atașat. E memorabil.

Vezi ce se întâmplă din 26 august în București, cu mașinile parcate neregulamentar.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe