Un nou gest al lui Vladimir Putin atrage atenția. Cum s-a comportat într-o întâlnire cu un oficial rus

Stan Filon 31.08.2022, 09:10
Un nou gest al lui Vladimir Putin atrage atenția. Cum s-a comportat într-o întâlnire cu un oficial rus

Vladimir Putin a atras din nou atenția întregii planete, după ultima sa ieșire în public. Președintele Rusiei a avut o întâlnire cu un oficial rus, iar veștile pe care le-a primit au fost unele aparent bune. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a părut destul de tensionat, cel puțin așa s-a înțeles din gesturile pe care le-a făcut. Unele voci spun că ar fi încercat, de fapt, să ascundă semnele unei afecțiuni.

Un nou gest al lui Vladimir Putin atrage atenția

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut recent o întrevedere cu unul dintre cei mai de încredere generali ai săi, Viktor Zolotov, în vârstă de 68, director al Gărzii Naționale Ruse. Chiar dacă se crede că directorul ar fi pierdut pe frontul din Ucraina peste 75.000 de soldați, iată că a venit cu vești bune pentru liderul de la Kremlin. Generalul i-a transmis președintelui faptul că ucrainenii invadați își arată sprijinul pentru soldații ruși care i-au invadat, scrie Mirror.co.uk. „Vreau să subliniez în mod special că simțim sprijin din partea locuitorilor teritoriilor eliberate”, a spus Zolotov, sfidând rezistența ucraineană.

Raportul prezentat de generalul respectiv a fost filmat și propagat în toată presa, însă odată cu mesajul care spune că rușii sunt primiți cu brațele deschise de populația ucraineană „eliberată”, a mai scăpat un detaliu foarte important. Reacția președintelui Rusiei. Chiar dacă erau vești bune, iar șeful statului părea relativ relaxat, mâna sa dreaptă spunea contrariul. Putin și-a ținut mâna dreaptă încleștată în colțul mesei aproape tot timpul.

Un nou gest al lui Vladimir Putin atrage atentia
Un nou gest al lui Vladimir Putin atrage atentia

A atras atenția tuturor

Unele voci spun că gestul lui Vladimir Putin ar fi dorit să ascundă, de fapt, efectele unei afecțiuni de care se spune că ar suferi, respectiv boala Parkinson, care este o boală o tulburare neurodegenerativă care debutează cel mai adesea între 40 și 70 de ani. Simptomele afecțiunii neurologice progresează lent, uneori cu un tremor abia vizibil, la o singură mână. Tremorul devine frecvent, iar afecțiunea cauzează în mod obișnuit rigiditatea sau încetinirea mișcării. Această afecțiune nu beneficiază de un tratament care să vindece boala sau să o stopeze.

Vladimir Putin a mai fost protagonistul unui asemenea gest și la întâlnirea cu ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Și la întâlnirea respectivă, Vladimir Putin a strâns puternic cu mâna dreaptă de colțul mesei, fapt care a atras atenția tuturor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...