Din ce face bani, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor, despre averea lui: „Sunt milionar”

Ana Anitoiu 07.07.2021, 20:14

Fulgy a dezvăluit din ce face bani, de fapt, și cum a reușit să ajungă milionar pe cont propriu. Fiul cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani a explicat cum și-a construit o avere separat de părinții lui celebri.

Fulgy și-a schimbat stilul de viață. Ce program și-a impus

În ultima vreme, Fulgy a trecut prin câteva probleme serioase. Tânărul a fost prins drogat în trafic, a ajuns să fie reclamat la poliție chiar de tatăl său, a lansat acuzații la adresa unor vedete și a condus fără permis. Totuși, fiul Clejanilor ar fi hotărât să revină pe calea cea bună.

”Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus Fulgy, potrivit Fanatik.

Din ce face bani, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor, despre averea lui
Fulgy, alaturi de familia lui

Din ce face bani Fulgy

De asemenea, fiul Clejanilor a spus că a reușit să facă avere separat de părinții lui. El a explicat cum câștigă bani și a precizat că poate cânta orice, începând de la muzică clasică, muzică contemporană și până la manele. În plus, Fulgy se mândrește că vinde pe bani grei piese la care lucrează doar câte cinci minute.

”Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice «pâs» la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal. Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese…”, a spus Fulgy.

Fiul Clejanilor a adăugat că vânzarea pieselor compuse în câte cinci minute reprezintă principala sa sursă de venit. Însă, tânărul mai câștigă bani din reclame și din YouTube. Fulgy a mai spus că ar putea să câștige bani și de la nunți, cu Taraful de la Clejani, dar nu o face, pentru că ”nu îl mai reprezintă trecutul” și vrea să se bucure de prezent. Vezi AICI cum a îngrozit-o Fulgy pe fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...