Un nou divorţ în showbiz-ul românesc. Cine sunt vedetele care se despart după 18 ani de căsnicie

Iancu Andreea 17.03.2022, 18:04

Unele povești de iubire au finaluri mai puțin fericite, iar showbiz-ul românesc este ticsit de cupluri care au trăit mariaje fericite, până au ajuns în punctul separării. Recent, un nou divorț a fost anunțat în showbiz-ul românesc, două vedete anunțând că se despart, deși au trăit împreună timp de 18 ani.

Nou divorț anunțat în showbiz-ul românesc. Cine sunt vedetele care formau până de curând un cuplu

Au trăit împreună o poveste de iubire timp de 18 ani, însă au decis să își spună adio. Două dintre vedetele din showbiz-ul românesc au stabilit că divorțează, urmând să semneze actele de separare și fiecare să își continue viața pe cont propriu. Decizia a venit în urma unui scandal mai amplu izbucnit în interiorul cuplului celebru.

După o căsnicie cu bune, dar și cu rele, Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a luat decizia să divorțeze de Costin Craioveanu. Cei doi nu s-au mai înțeles și, în plus, au existat și conflicte aprinse între foștii soți. Actele de divorț au fost deja depuse, iar motivul separării a fost și el dezvăluit. Mihaela Cernea îl acuzase în trecut pe fostul său partener că ar fi agresat-o fizic. În luna ianuarie a acestui an, vedeta depunea un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu din pricina violențelor.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru click.ro.

Un nou divorț în showbiz-ul românesc, după 18 ani de căsnicie
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu

Cum a reacționat Costin Craioveanu, după aflarea veștii divorțului

Procedurile de divorț pentru cei doi foști parteneri au fost demarate în cadrul Judecătoriei Sectorului 5. Mihaela Cernea este deci extrem de hotărâtă să încheie mariajul cu omul alături de care a trăit mai bine de 18 ani. Totuși, chiar dacă fosta solistă de la Class este determinată să renunțe la căsnicie, Costin Craioveanu susține că nu cunoaște încă nimic despre divorț. Bărbatul a menționat că nu a primit deocamdată vreo înștiințare cu privire la demararea unui proces pentru desfacerea căsniciei.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a precizat Costin Craioveanu.

Pe de altă parte, avocatul care îl reprezintă pe pictor susține că încă soțul Mihaelei Cernea nu își dorește să se despartă de solistă. Costin Craioveanu s-a aflat în centrul unui scandal al violențelor cu Mihaela Cernea, împreună cu care are doi copii. Solista obținea un ordin de restricție împotriva lui, după ce acesta a agresat-o. Documentul a fost emis pe 20 ianuarie și stabilea ca bărbatul să nu se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...