Cu ce se ocupa, de fapt, Costin Craioveanu. România a auzit de el când a bătut-o pe Mihaela Cernea, dar în străinătate e foarte cunoscut

Badea Violeta 01.02.2022, 09:14

Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, a devenit cunoscut în România după ce a agresat-o fizic de nenumărate ori pe fosta solistă a trupei Class, iar aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui. Puțini știu, însă, din ce câștigă bani bărbatul acuzat de violență domestică. Este foarte cunoscut în străinătate prin prisma acestei meserii. Iată cu ce se ocupă, de fapt!

Cine este Costin Craioveanu

Costin Craioveanu, în vârstă de 46 de ani, și Mihaela Cernea, în vârstă de 44 de ani, formează un cuplu de peste două decenii și au împreună doi copii, pe Leon, 17 ani, și Leia, 14 ani.

În prezent, fosta componentă a trupei Class e profesoară de canto la o şcoală de muzică şi a deschis o sală de sport,în timp ce Costin Craioveanu e un pictor extrem de apreciat în afara țării. Acesta a început să picteze încă de la vârsta de 5 ani alături de tatăl său.

Mai târziu, partenerul Mihaelei Cernea a învățat meşteşugul pictării icoanelor pe sticlă şi lemn, dar şi al bijuteriei din argint şi alpaca. Multe dintre tablourilor sale, peste câteva mii în total, sunt vândute cu succes în afara României.

Operele au preţuri impresionante de până la 10.000 de euro. Până în prezent, bărbatul a creat tablouri cu numeroase vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise sau Bruce Willis.

De asemenea, soțul Mihaelei Cernea l-a pictat și pe regretatul actor Gheorghe Dinică. Minunatul portret a ajuns la văduva artistului, Gabriela, care îl ţine așezat pe peretele din sufragerie.

De-a lungul timpului, Costin Craioveanu a vândut mai mult de 3000 de tablouri şi a expus în câteva locaţii renumite din Marea Britanie.

Mihaela Cernea si Costin Craioveanu

Costin Craioveanu, acuzat de violență domestică

Așa cum spuneam și mai sus, Costin Craioveanu și Mihaela Cernea sunt împreună de 21 de ani și lucrurile păreau să funcționeze de minune între ei. Tocmai din acest motiv, vestea că pictorul și-a agresat fizic soția a șocat o țară întreagă.

Mihaela Cernea a cerut ordin de restricţie împotriva bărbatului, pe data de 20 ianuarie. Conform legii, Costin Craioveanu nu are voie să se apropie la 200 de metri de casa soției lui.

Mai mult de atât, pictorul este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5, timp de trei luni de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...