Sepsi – FCSB, LIVE TEXT. FCSB a câștigat Cupa României și merge în preliminariile Europa League. Dennis Man a înscris unicul gol al finalei

Marian Cărăvan 22.07.2020, 21:56
Sepsi – FCSB, LIVE TEXT. FCSB a câștigat Cupa României și merge în preliminariile Europa League. Dennis Man a înscris unicul gol al finalei

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB se duelează în această seară, de la ora 20, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în finala Cupei României. Partida poate fi urmărită în format live TEXT pe site-ul nostru.

UPDATE. FCSB câștigă Cupa României și își asigură prezența în preliminariile Europa League. Dennis Man a marcat în minutul 65 unicul gol al finalei. Toni Petrea a stabilit o premieră cu această ocazie: a cucerit primul său trofeu, la debutul ca antrenor principal la FCSB. Sepsi a jucat în inferioritate numerică din minutul 80, când Rachid Bouhenna a încasat al doilea cartonaș galben, într-un interval de trei minute, după un fault stupid comis asupra lui Dennis Man.

UPDATE. ORA 21:26. FCSB deschide scorul în finala Cupei României, în minutul 65. Dennis Man este autorul golului, după o eroare incredibilă în apărarea celor de la Sepsi. În minutul 57, Panțîru a trimis mingea în bara din dreapta porții lui Niczuly.

UPDATE. ORA 21:05. Patru schimbări operate la pauză în componența celor două finaliste. La FCSB intră Adrian Petre și Olimpiu Moruțan, în locul lui Ionuț Vînă, respectiv Darius Olaru. În timp ce la Sepsi intră Safranko în locul lui Karanovic și Lorand Fulop în locul lui Nicolae Carnat. A început repriza secundă.

UPDATE. Este 0-0 la pauză, în finala Cupei României dintre Sepsi și FCSB. Meciul a început cu o întârziere din cauza problemelor cu plasa uneia dintre porți. În minutul 8, cei de la Sepsi au solicitat penalty la intervenția lui Miron în careul roș-albaștrilor. Prima mare ocazie s-a consemnat în minutul 22, când Florinel Coman a executat lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 35, Dennis Man a pătruns impetuos în careul celor de la Sepsi, însă a șutat peste transversală. Man a țintit vinclul porții adverse. Niciun șut pe spațiul porții în prima repriză.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – R. Deaconu, Vașvari, Achahbar – Carnat, Karanovic, M. Ștefănescu
Rezerve: Fejer – L. Kovacs, Celea, G. Dragomir, L. Fulop, Diaz, Safranko, Gal Andrezly, Csiszer Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Panțîru – Ov. Popescu, D. Olaru, I. Vînă – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: R. Udrea – Moruțan, A. Petre, C. Dumitru, Perianu, Pantea, V. Pandele, Istrate, A. Niță
Antrenor: Toni Petrea

Meciul care poate salva echipa lui Gigi Becali. Toni Petrea debutează la FCSB

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB, debutează cu un meci la capătul căruia are ocazia de a-și trece în palmares un trofeu important. Câștigarea Cupei României ar reprezenta pentru FCSB salvarea unui sezon dezamăgitor și obținerea biletelor pentru Europa League.

Cine câștigă finala va merge în preliminariile Europa League!

FCSB vine după înfrângerea din campionat cu Universitatea Craiova (scor 1-2) și după o săptămână și jumătate de pauză, meciul cu CFR Cluj fiind amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la formația ardeleană. De partea cealaltă, Sepsi se prezintă după o remiză în play-out, 2-2 cu FC Hermannstadt.

Prezentarea finalistelor

Sepsi, club înființat în 2011, a atins cea mai importantă performanță în această competiție prin accederea în finală. Le-a eliminat până acum din Cupa României pe: Ripensia Timișoara (4-1), Astra (4-2), FC Petrolul (1-0) și CSM Poli Iași (5-1, 3-0).

FCSB joacă din nou finala după o pauză de 5 ani. În 2015, echipa condusă atunci de Costel Gâlcă o învingea pe Universitatea Cluj, scor 3-0, și reușea eventul. În actuala ediție, roș-albaștrii au eliminat pe: Metaloglobus (2-0), Universitatea Cluj (1-0), Hermannstadt (2-1) și Dinamo (3-0, 1-0).

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhena, Tincu, Ștefan – Deaconu, Vașvari – Carnat, Achahbar, Ștefănescu – Safranko.
FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Popescu, Tănase- Man, Petre, Coman.

Partida va fi arbitrată de Sebastian Colțescu (Craiova), asistat de Ovidiu Artene (Vaslui) și de George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel). Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București). Observator: Alexandru Deaconu (București).

Urmăriți Impact.ro și pe