Laurențiu Reghecampf a dezvăluit când se întoarce la FCSB, după ce Becali vrea să-i pună secundul antrenor

Marian Cărăvan 08.07.2020, 10:31

Deși la un moment dat părea că i se închisese definitiv ușa, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni ca antrenor principal la FCSB. Deocamdată, mai are un an de contract cu Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf se simte bine în Emirate. În România vine deocamdată în vacanțe

Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri de campion cu FCSB, însă în al doilea mandat pe banca tehnică a echipei patronate de Gigi Becali nu a mai reeditat performanțele. A pierdut „la mustață” titlurile cu Astra, apoi cu Viitorul. Pentru că la FCSB se discută intens acum despre înlocuirea lui Bogdan Vintilă, după ce patronul îi garantase „contract pe viață”, pe buzele tuturor apare întrebarea: „Când revine Reghecampf în fotbalul românesc?”. Tehnicianul antrenează momentan în Emiratele Arabe Unite și declară că se simte excelent acolo.

„Sunt bine unde sunt. Nu știu când mă întorc. Vin doar în vacanțe! N-am mai fost acasă de un an de zile, iar acum mă bucur de momentele astea. La fotbal mă concentrez doar la ce-am de făcut la Al Wasl. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Am schimbat anumiți jucători, am întărit echipa și ne putem bate cu formațiile din față. Vreau să am rezultate și să continuăm ce am început”, a spus Laurențiu Reghecampf, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Gigi Becali îl vrea pe „secundul” lui Laurențiu Reghecampf

Ideea avansată de Gigi Becali, în privința aducerii lui Toni Petrea la FCSB, începe să prindă contur. Mai ales că omul de încredere al lui Laurențiu Reghecampf tocmai s-a despărțit de gruparea Al Wasl, la care ocupa funcția de antrenor secund.

Apropiat al lui Reghe și colaborator la toate echipele antrenate de fostul fotbalist, Toni Petrea și-a manifestat intenția de a se întoarce în România. Și nu ar spune „nu” provocării de a o antrena pe FCSB, încadrându-se în profilul preferat de finanțatorul echipei. Adică tânăr și la început de drum în cariera de antrenor.

Născut la 9 martie 1975, Toni Petrea este un fost mijlocaș care a evoluat în mare parte a carierei în Divizia B, la echipe precum Electromagnetica, Juventus București, Rapid II, CS Otopeni și FC Snagov. Și-a început cariera de antrenor în 2011, la Snagov, apoi l-a însoțit de Laurențiu Reghecampf în Liga 1, la Concordia Chiajna și apoi la FCSB.

 

Urmăriți Impact.ro și pe