Un interlop aruncă bomba. Le-a preparat cocaină la bong lui Smiley şi lui Pepe. Informaţii uluitoare

Nicu Stan 14.02.2021, 16:27

Un interlop aruncă bomba. Le-a preparat cocaină la bong lui Smiley şi lui Pepe. Informaţii uluitoare din lumea neștiută a marilor artiști din România, în articolul de mai jos.

Un interlop s-a dat mare cum i-a preperat lui Smiley cocaină la bog. Pepe a fost și el de față

Un interlop a aruncat bomba și spune că le-a preparat cocaină la bong lui Smiley şi lui Pepe, scrie pressalert.ro. Informațiile oferite de omul certat cu legea sunt uluitoare.

Liderul interlop Lucian Boncu s-a lăudat cum a preparat cocaină la bong pentru Smiley. Interlopul a fost trimis în judecată într-un dosar de trafic de cocaină, alături de ale 14 persoane.

Smiley a consumat cocaină la bong, în Loft

Interlopul a povestit că a făcut cea mai mare greșeală când s-a dus în Loft și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley, ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o.

Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun-Fii atent, tragi la final și ții în piept. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis -nu mai merg să cânt. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”.

Lucian Boncu a spus că Smiley ar fi cerut să fie înlocuit și a recunoscut că ”s-a spart” și că vrea ce a pregătit ”băiatul de la Timișoara”

Interlopul a mai susținut că ”i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă, avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă. Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. Luci hai, hai repede. Hai că m-o înnebunit ăla de cap, hai să-i faci altul că o terminat tot. Cum s-o termine că i-am dat titamai bucata?”.

Interlocutorul l-a avertizat pe Lucian Boncu să vorbească mai încet că avea geamul la balconul apartamentului de la etajul 1 deschis, dar acesta a dat din mână nepăsător, susținând că ”a fost acum doi ani”.

Smiley era afectat de cocaina la bong

Era gata, nu era mort. I-am spus bea apă. Câte degete sunt? Patru. Bun, nu are nimic. Zice băi frate, ce tare e asta. Ce e asta? Și îi explic, așa, așa și-mi zice am în cap că totul e ok, nu se vede pe tine, ești mult mai fresh. Da, nu am nimica. A ieșit, a făcut o melodie.

De pe scenă făcea semn (cu capul, n.a.). Cântă, fu..ți gâtu mătii. Am stat mai mult în birou, decât în față. M-o pus dracu să-i arăt. I-am arătat cum se face, dar nu a învățat. Trebuie să fii chimist. Trebuie să știi cât o lași, apoi să pui. El o pus.. Vezi că e ulei, tu ai aruncat exact uleiul ăla”, a mai povestit Lucian Boncu.

Florin Salam, clientul lui Lucian Boncu

De asemenea, Lucian Boncu ar fi fost și frunizorul de cocaină al lui Florin Salam. Acesta cumpăra drogul în cantități mai mari, de ordinul zecilor de grame, întrucât ar fi consumat cu întreaga formație a lui.

Cocaina se fierbe cu bicarbonat de sodiu, după care se răcește brusc. Astfel, cocaina se separă de impurități. Apoi, bulgărele de cocaină format se pune pe un staniol găurit pus deasupra unei sticle de jumătate de litru cu apă, care este găurită și introdus un pai. Se dă foc cocainei, iar consumatorul inhalează aburii cu drog. Prin această metodă, consumatorul ajunge să simtă instant efectele cocainei. Aceasta din rumă are o puritate mult mai mare, iar efetul este mult mai rapid decât dacă ar fi trasă pe nas.

Urmăriți Impact.ro și pe