Andra, replică acidă la adresa lui Smiley. Ce i-a putut spune vedeta

Ana Anitoiu 13.02.2021, 20:30
Andra, replică acidă la adresa lui Smiley. Ce i-a putut spune vedeta

Andra a venit cu o replică acidă la adresa lui Smiley, la emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV. Vedeta a surprins pe toată lumea cu reacția pe care a avut-o, în timp ce un concurent i-a cerut juratului să facă ceva în timpul numărului său.

Cu ce replică a venit Andra la adresa lui Smiley

Momentul dintre Andra și Smiley a avut loc după ce concurentul Cristian Pestrițu, un tânăr magician, a intrat pe scena de la ”Românii au Talent”. El l-a invitat pe cântăreț alături de el și i-a cerut să își introducă pinul de la cardul bancar într-unul dintre jocurile sale. Imediat, Andra i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

”Eh, păi ce, îl știe el? E la Gina”, a spus Andra, spre deliciul tuturor și inclusiv al lui Smiley, care se pregătește să devină tată pentru prima dată. Partenera lui, Gina Pistol, a dezvăluit că se așteaptă să nască în luna martie. Cei doi artiști vor avea o fetiță.

Andra, replica acida la adresa lui Smiley. Ce i-a putut spune vedeta
Andra

Andra a făcut o concurentă să plângă la ”Românii au Talent”

De asemenea, Andra a făcut o femeie în vârstă de 87 de ani să plângă, după ce aceasta a urcat pe scena emisiunii ”Românii au Talent”. Bunică și străbunică, Victoria Roibu a devenit mamă la doar 16 ani, a învins cancerul de două ori și a muncit din greu pentru familia ei. Visul ei, cel de a cânta, a rămas neîmplinit. Jurata i-a îndeplinit, însă, o dorință – aceea de a cânta alături de ea.

”Aș vrea să mă placă toți care mă ascultă, la anii mei oricine are curajul ăsta, să vină aici. M-am îndârjit singură, câți ani o să o mai duc pe acest pământ? Mi-am zis că mă duc și îmi doresc să mă vadă publicul. Eu mă bucur că a cântat Andra cu mine. Dumnezeule, ce bucurie am trăit. Toată viața mi-am dorit asta, am așteptat. Și acum am trăit asta. Vă doresc o bucurie ca a mea”, a spus Victoria Roibu, care a început să plângă, la ”Românii au Talent”.

Andra, despre cum se simte după ce s-a infectat cu coronavirus

Recent, Andra, diagnosticată cu COVID-19, și-a anunțat fanii că începe să se simtă mai bine, iar unele dintre simptome au dispărut. Cântăreața le-a spus fanilor ei că și-a recăpătat mirosul și că de abia așteaptă să cânte, pentru că îi este dor de concerte.

”Ce bine că mi-a revenit mirosul pentru că pot să simt cum miros toate florile primite. Doamne, liliac pe vremea asta… Este ceva incredibil. Ce frumos! Dacă vrea cineva să te binedispună după două săptămâni de stat în casă, iată că florile reuşesc asta. Mă simt mult mai bine, vreau să cânt, îmi e dor de concerte. Să vină concertele!”, a spus Andra, pe Instagram.

Smiley, dezvăluiri despre fetița lui

Recent, Smiley a spus că este nerăbdător să își cunoască fetița, deși îi este și puțin teamă de momentul în care va trebui să își intre în rolul de tată, pentru că nu este foarte îndemânatic. Artistul a dezvăluit că el și Gina Pistol sunt ”înarmați până în dinți” pentru sosirea fiicei lor.

”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a spus Smiley despre fiica pe care o așteaptă cu sufletul la gură.

Urmăriți Impact.ro și pe