Un fotbalist român va participa la Insula Iubirii în Spania. S-a înscris împreună cu iubita lui

Badea Violeta 29.10.2021, 13:07
Un fotbalist român va participa la Insula Iubirii în Spania. S-a înscris împreună cu iubita lui

„Insula Iubirii” este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune din România. Acest format este realizat în mai multe țări, printre care și Spania, acolo unde un fotbalist român va participa alături de iubita lui. Astfel, cei doi vor să-și încerce șansa în televiziune și să afle dacă împărtășesc sentimente sincere și puternice.

Un fotbalist român trecut pe la Real Madrid va participa la Insula Iubirii

Fotbalistul român Nicușor Craiu, în vârstă de 22 de ani, se reprofilează. Acesta va renunța o perioadă la fotbal și își va face debutul în televiziune. Nicușor Craiu și iubita lui, un cunoscut fotomodel spaniol, au luat decizia de a participa la o emisiune extrem de apreciată atât de români, cât și de spanioli. Este vorba despre varianta iberică a „Insulei Iubirii”, potrivit gsp.ro.

Formatul este asemănător cu cel din țara noastră. Patru cupluri trebuie să demonstreze că pot rezista tentațiilor și ispitelor. La final, îndrăgostiții vor afla dacă sentimentele lor au fost adevărate sau a fost vorba doar de obișnuință. Astfel, cuplurile vor trebui să demonstreze ca relația lor se bazează pe încredere, respect și iubire.

Nicusor Craiu si iubita lui
Nicusor Craiu si iubita lui

Cine este Nicușor Craiu

Nicușor Craiu, în vârstă de 22 de ani, este stabilit de foarte mult timp în Spania. În urmă cu ceva timp, românul era văzut ca o nouă speranță a fotbalului românesc. Din păcate, juctărul s-a confruntat cu foarte multe accientări și nu a reușit să confirme la echipele pe la care a jucat în străinătate.

La doar 12 ani, Nicușor Craiu ajungea în curtea celor de la Real Madrid, după ce a impresionat la Rayo Vallecano. De asemenea, românul a trecut și pe la Villarreal sau FC Voluntari, formație din Liga 1. La echipa din Ilfov nu a evoluat nici măcar un minut, fiindcă a fost ținut numai în afara lotului din pricina faptului că nu s-a făcut remarcat la antrenamente.

„La Rayo, în primul sezon am marcat 79 de goluri, un record pentru club, iar în al doilea an am jucat la o categorie mai mare de vârstă şi am ieşit din nou golgeter. La Real am ajuns în vară, după ce tatăl meu refuzase o ofertă de acolo mai înainte, considerând că nu era timpul să fac acest pas. Eram atacant, dar acum sunt mijlocaş.

Antrenorul mi-a zis că viitorul meu este acest post pentru că sunt puternic fizic şi pot trage după mine întreaga echipă. Marii fotbalişti ai lumii au evoluat şi ei pe acest post. Eu vreau să evoluez pentru naţionala României şi, dacă voi fi convocat, voi da totul pentru ţara mea pentru că, până la urmă, sunt român”, declara Nicușor Craiu în anul 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe