Câţi bani ia un cameraman de la Insula Iubirii pentru 21 de zile de filmare în zone exotice. Mare surpriză! (exclusiv)

Ana Anitoiu 27.10.2021, 21:38
Câţi bani ia un cameraman de la Insula Iubirii pentru 21 de zile de filmare în zone exotice. Mare surpriză! (exclusiv)

Cameramanii de la emisiunea ”Insula Iubirii” a Antenei 1 sunt plătiți pentru 21 de zile de filmare în zone exotice. Iată câți bani li se oferă ca să surprindă cele mai importante momente dintre concurenții care se lasă sau nu fermecați de ispite.

Câți bani primește Radu Vâlcan pentru un sezon al emisiunii Insula Iubirii

Radu Vâlcan, care are trei fii împreună cu Adela Popescu, petrece mult timp în Thailanda pentru filmările la un sezon din ”Insula Iubirii”. Chiar dacă destinația este exotică, iar condițiile nu sunt vitrege ca în ”Asia Express”, astfel că prezentatorul s-ar putea simți ca într-o vacanță, el are grijă să-și îndeplinească perfect rolul pentru care, de altfel, este plătit foarte bine.

În cadrul acestui show, Radu Vâlcan trebuie să le facă față tuturor concurenților, indiferent de personalitățile lor. Prezentatorul îi înfruntă pentru deciziile lor cu calm, chiar și atunci când aceștia greșesc grav față de partenerii lor sau când încearcă să mintă.

Prin urmare, pentru felul în care reușește să-și îndeplinească rolul de prezentator al emisiunii ”Insula Iubirii” de la Antena 1, unul dintre cele mai urmărite show-uri din România, Radu Vâlcan primește 10.000 de euro, într-un singur sezon.

Cati bani ia un cameraman de la Insula Iubirii pentru 21 de zile de filmare in zone exotice. Mare su
Radu Valcan la Insula Iubirii

Câți bani primește un cameraman de la Insula Iubirii

Cameramanii care pleacă alături de prezentatorul Radu Vâlcan în destinații exotice au o misiune dificilă. Ei trebuie să surprindă momentele cheie din parcursul cuplurilor care se prezintă la ”Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Dacă unii dintre concurenți aleg să rămână devotați partenerilor lor, altora nu le ia mult până când se lasă seduși de ispite.

Potrivit unor surse Playtech.ro, un cameraman de la ”Insula Iubirii” primește 3.000 de euro pentru 21 de zile de filmări. Data la care vor pleca din România cei care vor lucra la noul sezon al acestui show este 24 noiembrie.

Ce salariu are un cameraman de la Asia Express sau iUmor

Pentru cameramanii de la alte emisiuni de la Antena 1, salariul diferă. De exemplu, la ”Asia Express”, fiecare echipă este însoțită de un reporter și un cameraman care rămân lângă vedete tot timpul, astfel încât să poată surprinde cele mai importante momente. Condițiile sunt adesea grele și departe de confortul de acasă pentru întreaga echipă. Operatorii de imagine primesc 5.000 de euro pentru eforturile lor, potrivit surselor Impact-Playtech.ro.

Pe de altă parte, la emisiunea ”iUmor”, show de divertisment la care jurați sunt Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cameramanii primesc un salariu de aproximativ 2.500 – 3.000 de lei.

”Nu prea se obișnuiește să se schimbe echipele. Nu se iau mai mulți bani dacă lucrezi pentru o emisiune x sau y. E sarcină de serviciu, și gata! Bagi ca ursul o perioadă, dar apoi ai multe libere.”, a spus o sursă Cancan despre cameramanii de la Antena 1. Vezi AICI și ce salariu primesc cameramanii de la Românii au talent!