Un fotbalist de la Arsenal, răspuns memorabil pentru Gheorghe Hagi. „Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea”

Badea Violeta 23.03.2023, 18:31

E scandal în lumea fotbalului românesc. În ultima vreme, tot mai mulți fotbaliști români au refuzat să vină și să evolueze pentru echipa națională de fotbal a României. De curând, aceștia au fost criticați de Gheorghe Hagi, însă un jucător al lui Arsenal nu a mai rezistat și i-a dat replica antrenorului de la Farul Constanța. Iată care au fost vorbele acestuia!

Criticat pentru că a refuzat să joace pentru naționala României, un fotbalist de la Arsenal a reacționat

Cătălin Cîrjan, căci despre el este vorba, are 20 de ani și joacă la Arsenal. De curând, acesta a fost convocat la selecționata U21, dar Emil Săndoi l-a informat că va trebui să evolueze pentru reprezentativa U20, antrenată de Daniel Pancu, iar fotbalistul lui Arsenal a refuzat convocare, lucru care l-a dezamăgit profund pe Gheorghe Hagi.

„Nu pot să accept ca jucători români care au plecat în străinătate să uite că sunt români. Uitați-i pe acei jucători, nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei! Înseamnă că nu sunt români!”, a spus antrenorul de la Farul Constanța, la emisiunea Digi Sport Special.

La scurt timp după atacul „Regelui”, Cătălin Cîrjan a publicat pe o rețea socială un citat motivațional. „Când oamenii buni sunt jigniți, aceștia aleg să tacă.

Dar nu pentru că nu știu să se apere, ci pentru că sunt conștienți că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența”, este mesajul postat de fotbalist pe Facebook.

Citește și Ianis Hagi, vizat de anunțul conducerii de la Glasgow Rangers. Ce i-au transmis imediat după lovitura primită de la naționala României!

Catalin Cirjan
Catalin Cirjan

„Cătălin Cîrjan nu a refuzat și nu va refuza niciodată echipa națională”

Referitor la acest scandal, impresarul tânărului fotbalist, Cătălin Sărmășan, a declarat că, de fapt, fotbalistul lui Arsenal n-ar fi refuzat echipa națională a României.

„Toate lucrurile corecte se fac la momentul potrivit. Acum vorbesc cei care nu iubesc adevărul și cei cărora nu le convine cum sună adevărul.

Cătălin nu vrea să disturbe activitatea echipelor naționale, va vorbi imediat după încheierea meciurilor. Pentru că adevărul, așa cum e el, trebuie să iasă la iveală.

Cătălin Cîrjan nu a refuzat și nu va refuza niciodată echipa națională. Veți fi cu toții convinși de asta când se va afla adevărul. Adică după ultimul meci al echipelor naționale”.

Citește și Schimbare de look pentru Gheorghe Hagi. Cum a apărut duminică, la un meci din Liga 1!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...