Schimbare de look pentru Gheorghe Hagi. Cum a apărut duminică, la un meci din Liga 1

Mihnea Tălău 20.03.2023, 12:57
Schimbare de look pentru Gheorghe Hagi. Cum a apărut duminică, la un meci din Liga 1

La meciul dintre Farul cu Sepsi (2-1), din prima rundă a play-off-ului, antrenorul gazdelor, Gică Hagi, a avut o apariție elegantă. Schimbarea de look s-a datorat faptului că echipa constănțeană a semnat un parteneriat cu un important brand de îmbrăcăminte. Costumul a venit pentru „Rege”, la moment aniversar – meciul 300 ca antrenor în prima ligă.

Schimbare radicală de look pentru ”Rege”

Gică Hagi a apărut cu o cămasă, pulover și cravată la interviul de dinaintea partidelor. Înainte de start a primit un tricou ediție specială pentru a marca meciul cu numărul 300 ca antrenor pe prima scenă. Hagi a acceptat tricoul, dar a refuzat florile printr-un gest scurt.

El nu s-a dezis de noul costum nici în timpul partidei, cu toate că s-a agitat și a gesticulat nervos pe durata întregii prime reprize, cu reproșuri permanente la adresa arbitrajului, scrie gsp.ro.

Farul Constanța a început în forță play-off-ul

„O victorie muncită, cu două echipe foarte bune care au jucat fotbal, au încercat să iasă la joc, amândouă și-au dorit cele 3 puncte. Cred că am câștigat pe merit, chiar dacă Sepsi a avut ocazii să înscrie. Și noi am avut ocaziile noastre. Mă bucur, sunt fericit pentru băieți că au făcut un meci bun. E un start bun.

Nu pot să fiu supărat. Ce fac eu pe teren, trebuie să facă orice antrenor când vezi că te domină adversarul. De aceea mă agit, nu am cum să fiu supărat pe niciunul. Felicitări băieților, să câștigi de două ori cu Sepsi nu e ușor”, a declarat, după meci, Gică Hagi.

Trupa lui Hagi a început în forță play-off-ul Ligii 1, beneficiind și se pași greșiți ai urmăritoarelor CFR Cluj și FCSB. Constănțenii au acumulat 35 de puncte, CFR remizat cu Rapid și au 33 de puncte, în timp ce FCSB nu a reușit decât un egal cu CSU Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...