Un fost fotbalist de la Petrolul Ploiești și FC Argeș s-a sinucis. Roland Stănescu avea doar 32 de ani

Elena Avramescu 03.07.2022, 10:28
Un fost fotbalist de la Petrolul Ploiești și FC Argeș s-a sinucis. Roland Stănescu avea doar 32 de ani

Tragedie în lumea fotbalului, după ce Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti și FC Argeș, s-a sinucis în cursul zilei desâmbătă, la vârsta de 32 de ani, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Doliu în fotbalul românesc. Roland Stănescu s-a sinucis sub ochii mamei

Update duminică, 3 iulie 2022, ora 10:20. Roland Dedius Stănescu s-a sinucis sub ochii mamei, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari, județul Ilfov. Acesta locuia în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera. Conform apropiaţilor sportivului, acesta ar fi suferit de afecţiuni psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de a-şi curma zilele, scriu cei de la Observatornews.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Fotbalistul Roland Stănescu și-a luat viața

Încă din anul 2019, fostul fotbalist nu mai era legitimat la nici un club, iar asta încă de când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila.

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, este comunicatul de presă transmis IPJ Ilfov, prin care s-a anunțat moartea acestuia.

 Roland Stănescu s-a aruncat de la geam
Roland Stănescu s-a aruncat de la geam

Roland Dedius Stănescu a evoluat în cariera sa de fotbalist la Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, CS Ştefăneşti, CS Baloteşti, Petrolul Ploieşti şi Dacia Unire Brăila, scrie News.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...