S-au îndrăgostit la Survivor România, iar colegii i-au dat de gol. ”N-o votează, are pe cineva seara lângă el”

Ana Ionescu 19.05.2021, 14:09
S-au îndrăgostit la Survivor România, iar colegii i-au dat de gol. ”N-o votează, are pe cineva seara lângă el”

Se formează primul cuplu la Survivor România? Cel puțin așa vorbesc pe la colţuri concurenții, care spun că doi dintre colegii lor sunt foarte apropiați și își aruncă priviri tandre în ultima perioadă.

Cine sunt concurenții de la Survivor România care s-au îndrăgostit

La fel cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare, pare că se formează o nouă idilă la Survivor România. Apropierile suspecte între doi concurenți i-au făcut pe ceilalți participanți ai show-ului sportiv, dar și pe telespectatori să creadă că în curând fiorii dragostei își vor face simțită prezenţa și în această ediție. Se pare că Albert și Maria din tabăra albaștrilor s-au apropiat foarte tare și ar forma un cuplu, spun ceilalți colegi.

Adelina Damian este foarte sigură că între Albert și Maria Chiţu este mai mult decât o prietenie și că între cei doi există o simbioză perfectă.

„Simbioza dintre ei funcționează foarte bine. Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva seara lângă el.”

Albert este însă de părere că Adelina nu caută decât un conflict cu el, ca să iasă în evidenţă și să fie cât mai mult în preajma lui, mai ales că el are cel mai mare coeficient din partea publicului.

„Cred că încearcă un mic conflict cu mine pentru că sunt favoritul publicului și am cel mai mare coeficient din partea publicului…”

S-au indragostit la Survivor Romania, iar colegii i-au dat de gol. ”N-o voteaza, are pe cineva seara langa el”
S-au indragostit la Survivor Romania, iar colegii i-au dat de gol

Ce spun alţi concurenți despre Maria Chiţu

Bogdan Urucu, care a fost recent eliminat din competiţie, spune că Maria este o persoană deschisă, comparativ cu alţi Războinici care au avut comentarii negative la adresa tinerei.

”În primele două zile când am ajuns, încă existau tensiuni între Maria și Sorin. Mie nu mi s-a părut că avea o atitudine sfidătoare, m-am înțeles bine cu ea, râdeam și făceam glume cu ea. Nu am nimic de spus despre ea. Nu a fost niciodată distantă. Avea momentele ei, când se ducea și stătea pe o piatră. Dar toți aveam momentele noastre”, a mărturisit Bogdan Urucu, ultimul concurent eliminat de la Survivor România 2021.

Despre Albert, Bogdan a mărturisit că nu este un om rău și că a fost prieten atât cu el, cât și cu Sorin.

„M-am convins. Sunt firi diferite și e normal să fim așa. Albert nu este un om rău, nici Sorin nu este un om rău. Asta pot să vă garantez. Am dormit cu ei, am mâncat cu ei, am trăit cu ei și sunt prieten cu amândoi”, a detaliat Urucu, fost concurent care a mărturisit și că pe Faimoși nu îi interesa dacă pierdeau imunitatea sau nu, ci se bucurau pur și simplu de joc.

Urmăriți Impact.ro și pe