Cuvinte fără perdea la Survivor 2021. Unul dintre concurenţi a clacat şi i-a zis în faţa colegei sale: „De ce ești așa țărancă”

Iancu Andreea 21.05.2021, 12:30
Cuvinte fără perdea la Survivor 2021. Unul dintre concurenţi a clacat şi i-a zis în faţa colegei sale: „De ce ești așa țărancă”

Competiția Survivor România devine tot mai acerbă, după ce noi concurenți au ajuns în jungla din Dominicană. Totuși, cu această ocazie au apărut și noi scandaluri, în care s-au spus cuvinte dure. Unul dintre concurenți a clacat și i-a adresat cuvinte fără perdea unei colege de la Survivor 2021. Între bărbat și coechipiera sa s-au stârnit certuri de proporții.

S-au spus cuvinte fără perdea la Survivor 2021. Cine sunt protagoniștii unui scandal de amploare

Tensiunea acumulată în cadrul competiției Survivor Romînia 2021 a dat naștere unor certuri intense, care s-au lăsat cu rostiri de cuvinte fără perdea. Republica Dominicană răsună din pricina scandalului iscat în interiorul echipei Faimoșilor. Culiță Sterp a fost recent deranjat de gestul făcut de coechipiera sa, Raluca Dumitru, care i-a aruncat nisip în ochi cu piciorul concurentului. De aici și până la o ceartă în toată regula a mai fost doar puțin.

În timpul jocului pentru recompensă concurenții din Dominicană și-au spus cuvinte dure, în contextul în care mai mulți concurenți au susținut că vedeta TV este o femeie falsă. Culiță a uitat complet de camerele de filmare și a izbucnit. Înainte de incidentul cu nisip în ochi, focoasa șatenă a început cu reproșurile, Culiță acuzând-o anterior de falsitate pe coechipiera sa.

La Survivor România 2021 s-au spus cuvinte fără perdea, în scandalul dintre Faimoși
Raluca Dumitru, ținta vorbelor dure la Survivor România 2021

Dialog dur între Culiță Sterp și Raluca Dumitru

Ești singura persoana care îmi spune că sunt fake, ok?, i-a spus Raluca Dumitru lui Culiță Sterp, înainte de a-i arunca nisip în ochi, cu piciorul.

Solistul a reacționat imediat după gestul Ralucăi, iar Faimosul nu s-a mai abținut și a trecut la atac, catalogând-o în termeni duri pe vedetă.

Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!, a întrebat, șocat, Culiță Sterp.

Raluca Dumitru, acuzații din partea colegilor săi de la Survivor

Un sâmbure de adevăr pare să existe în discuțiile intense care s-au stârnit în rândul concurenților. Irisha, una dintre competitoare, a recunoscut că Raluca ar fi inventat o poveste despre legătura sa cu solistul Culiță.

S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta?! S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii, a explicat Irisha.

Lui Culiță Sterp și Irishei i se adaugă și Cucu, acesta afirmând de asemenea că Raluca este o femeie falsă.

Raluca stă tot timpul după copaci și informează, însă puțin deformat. Adică, face telefonul fără fir, a mărturisit tânărul din echipa Faimoșilor.

Urmăriți Impact.ro și pe