Un copil şi mai mulţi adulţi, prinşi sub prelata prăbuşită a unei terase din Sinaia. Medicii au intervenit imediat

Stan Filon 02.01.2022, 16:37
Un copil şi mai mulţi adulţi, prinşi sub prelata prăbuşită a unei terase din Sinaia. Medicii au intervenit imediat

Incident grav la Sinaia, unde cinci persoane au fost rănite după prăbușirea unei terase. Printre cei care se aflau la terasa respectivă era și un copil de doar patru ani. Pompierii au intervenit imediat pentru salvarea celor cinci persoane de sub prelata terasei respective.

Terasă prăbușită peste cinci persoane, la Sinaia

Cinci persoane au fost rănite după ce au fost surprinse sub dărâmăturile unei terase. Oamenii se aflau la masă, când prelata terasei a cedat sub greutatea zăpezii. Aceasta s-aprăbușit plină de zăpadă peste clienții terasei.

ISU Prahova anunță că intervine în Sinaia pentru degajarea „unor elemente de construcție”. Conform reprezentanților ISU, este vorba despre 4 adulți și un copil. Doi dintre adulți și copilul au ajuns de urgență la Spitalul de Urgență din Ploiești, pentru a primi îngrijiri medicale, anunță Antena 3, după ce terasa s-a prăbușit peste ei.

Terasa prabusita peste cinci persoane, la Sinaia
Terasa prabusita peste cinci persoane, la Sinaia

Un copil de patru ani se numără printre victime

Se pare că incidentul a avut loc după ce temperaturile au crescut destul de mult iar zăpada a început să se topească. Stratul de zăpadă a luat-o la vale de pe acoperișul terasei, antrenând însă și prelata.

Toată construcția s-a prăbușit, din nefericire, peste clienți. Incidentul urmează acum să fie cercetat de către autorități pentru a vedea cine se face vinovat de cele întâmplate.

Urmăriți Impact.ro și pe