Accident grav în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Cinci persoane au fost rănite

Aurora Popa 04.05.2021, 16:27
Accident grav în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Cinci persoane au fost rănite

Accident grav în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Un grav accident rutier a avut loc astăzi, pe șoseaua de centură, în comuna Miroslava. În urma impactului dintre doua autoturisme, 5 persoane au fost rănite. Traficul în zonă a fost blocat mai multe minute până la eliberarea zonei, iar victimele au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Accident grav în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit

Accidentul a avut loc în jurul orei 13. Un autoturism înmatriculat în județul Iasi s-a răsturnat, dar a fost repus pe poziții. Trei victime din această mașină au reușit să se autoevacueze primind îngrijiri medicale la fața locului. Mai grav a fost ranită o pasageră care a fost direcționată în Unitatea de Primire a Urgențelor pentru evaluare și tratament de specialitate.

O politraumă cu traumatism toracic cu pneumotorax, este în UPU. Tot aici va mai fi adus un al doilea pasager din acelasi autovehicul. Șoferul, împreună cu cel de-al patrulea pasager sunt cu traumatisme cranio-cerebrale ușoare, unul cu pierderea stării de conștiență, dar revenirea ei după intervenția medicală și sunt duși în Unitatea de Primire Urgență a Spitalului de Neurochirurgie. Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost evaluat, era stabil hemodinamic și a refuzat la momentul intervenției transportul la spital,  a declarat prof. Univ. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Accident grav in Iasi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit
Accident grav in Iasi

Un șofer din județul Suceava, care mergea spre rudele din Iași, a lovit o alta mașină în care se aflau patru persoane. Acesta a mărturisit că nu a putut să evite impactul, în timp ce, șoferul autoturismului înmatriculat în Iași a afirmat că vinovat ar fi conducatorul auto din Suceava care circula pe constrasens.

Ei nu erau în mișcare, s-au pus când eram aproape de ei. Au dar semnalizare stânga și au intrat pe banda de mers, iar eu ca să nu îi lovesc, ei trecuseră de centrul drumului, eu am tras stânga de volan și am intrat drept în ei. Nu eram în depășire, doar am văzut că este linie continuă. Am frânat, dar degeaba că am intrat în ei, a adăugat Vasile Crețu, șofer.

La faţa locului au intervenit un echipaj de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două echipaje apartinand Serviciului Județean de Ambulanță.

Accident grav in Iasi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit
Accident rutier grav in Iasi
Urmăriți Impact.ro și pe