Un copil de 10 ani a murit după ce a fost strivit de gardul unui stadion din Galaţi

Stan Filon, Radu Oprișan 24.04.2021, 20:35
Un copil de 10 ani a murit după ce a fost strivit de gardul unui stadion din Galaţi

Un eveniment tragic a avut loc sâmbătă la Galați! Un copil de numai 10 ani a murit strivit de două plăci de beton care s-au desprins din gardul unui stadion din Galați. Copilul era fotbalist, iar în pauza meciului a vrut doar să meargă la toaletă.

Un copil de 10 ani a murit după ce a fost strivit de gardul unui stadion din Galaţi

Tragedie la cupa de fotbal ”Iepurașul”. Un copil de 10 ani a avut parte de o moarte violentă, în pauza meciului la care participa și el. A cerut voie să meargă la toaletă, iar cineva i-a spus să meargă după gard. S-au dus mai mulți copii, care au trecut printr-o spărtură din gard. În momentul când a încercat să treacă și copilul de 10 ani, doi plăci de beton s-au desprins din gard și au căzut peste copil.

L-au strivit pur și simplu. Medicii au fost chemați la fața locului, însă micuțul a decedat la spital. Suferise răni foarte grave la cap. Plăcile respective au fost atât de grele, încât de-abia le-au ridicat patru bărbați. „Participam cu elevii mei la Cupa «Iepurașul» din Galați, iar într-o pauză, copilul și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard.

Un copil de 10 ani a murit dupa ce a fost strivit de gardul unui stadion din Galati
Un copil de 10 ani a murit dupa ce a fost strivit de gardul unui stadion din Galati

Copilul a fost pur și simpli zdrobit

S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia. El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, lovindu-l în zona capului. Noi am alergat imediat acolo, iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a declarat antrenorul Ovidiu Mangu pentru vremenouă.ro.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și organizatorii competiției de juniori se află acum la audieri. Procurorii încearcă acum să afle exact circumstanțele în care și-a pierdut viața copilul de 10 ani.

”Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...