Un celebru artist român se revoltă: ”Nu valorăm nici cât câinele lui Dorian Popa”. Motivul răbufnirii

Stan Filon 07.04.2021, 16:51
Un celebru artist român se revoltă: ”Nu valorăm nici cât câinele lui Dorian Popa”. Motivul răbufnirii

”Cheluțu”, câinele lui Dorian Popa i-a adus stăpânului său nu mai puțin de 150 de mii de euro, iar acest lucru a revoltat lumea artistică din România! Cântăreți celebri, care au făcut istorie în România, se zbat într-o sărăcie lucie, pe când patrupedul lui Dorian Popa face bani frumoși, din vizualizări pe YouTube.

Un celebru artist român se revoltă și este gelos pe câinele lui Dorian Popa

Cel care s-a revoltat a fost Tavi Colen, fostul membru al trupei Talisman. Supărat și pe fostul său coleg de trupă Alin Oprea, care a înregistrat numele Talisman la OSIM și l-a lăsat astfel fără niciun venit, Tavi Colen privește în jurul său și nu-i vine să creadă ce vede. Nu înțelege cum fac atâția bani influencerii din ziua de azi,pe când artiștii care au studiat o viață întreagă așteaptă ”mila” Guvernului.

“Am colegi ofticați că piesa lui Cheluțu a lui Dorian are 21 de milioane de vizualizări. Voi aveți impresia că puștii din ziua de azi mai sar gardul să-și rupă blugii la un concert cu Cenaclul Flacara? Voi credeți că mai cară vreunul chitara (cum făceam eu) lui Nuțu Olteanu ca să intru și eu fără bilet la Holograf? Aveți impresia că mai știe vreun puști toate melodiile de la Compact cuvânt cu cuvânt?”, spune Tavi Colen, în mesajul său pe Facebook.

Un celebru artist roman se revolta si este gelos pe cainele lui Dorian Popa
Tavi Colen (foto) se revolta si este gelos pe cainele lui Dorian Popa

Cheluțu face 150 de mii de euro, pe când artiști mari ai României așteaptă ”pomana” de la guvern

Artistul încă mai trăiește din amintiri, când tinerele îl urmăreau și își rupeau hainele de pe ele pentru a obșine un autograf dela celebrul pe-atunci cântăreț. ”Fetele care își rupeau hainele să mă tragă de păr sau să le semnez pe sâni au dispărut de mult! Vă înșelați dacă credeți că lumea de astăzi mai dă doi bani pe artiștii care știu să cânte la instrumente, care fac școli de muzică și care studiază să fie super tari și să țină un stadion plin în tensiune sau să îi facă pe oameni să verse o lacrimă.

Se pare că nu doar Dorian Popa îl enervează pe Tavi Colen cu succesul său, ci și Marius Moga și chiar și Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani!

”Nuuu, noi artiștii, care am învățat să cântăm la 5-6 ani și am studiat zeci de ani, astăzi, nu mai valorăm doi bani. Piesele scoase astăzi de Mogi, Țogi și Brenci (un număr mare de etc) au o linie simplă și banală în două note, iar orchestrația se găsește pe net. E simplu. În țara asta, toată lumea cântă, toată lumea gătește, toată lumea e star la tv sau pe rețele, chiar și dacă îți arăți simplu : c…u”, a mai spus artistul în mesajul lui vehement, postat pe rețetele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...