Povestea lui Cheluțu, câinele care a ajuns numărul 1 pe Youtube. De unde l-a adoptat Dorian Popa

Iancu Andreea 01.09.2020, 13:57
Povestea lui Cheluțu, câinele care a ajuns numărul 1 pe Youtube. De unde l-a adoptat Dorian Popa

Dorian Popa este un adevărat fenomen în mediul online și nu numai. „Hâț, Johnule!” a devenit o expresie națională, folosită de mulți urmăritori ai artistului, iar acum Dorian a lansat o nouă „bombă”. El a reușit să îl transforme într-o vedetă pe Cheluțu, cățelul său. Clipul în care patrupedul este subiectul principal este pe locul întâi pe Youtube, reușind să strângă în aproape o săptămână 4.2 milioane de vizualizări.

Cum a ajuns Dorian Popa să îl adopte pe Cheluțu

Acum este un cățel răsfățat, care se bucură de viața alături de artist și de Babs, iubita lui Dorian. Totuși, povestea lui Cheluțu nu este una tocmai fericită. Cățelul a fost adoptat de Dorian într-o stare extrem de proastă. Patrupedul suferea de mai multe afecțiuni și a avut nevoie de un timp îndelungat de spitalizare pentru a se reface.

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși…Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum asta, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a povestit Dorian Popa.

De asemenea, meniul a fost o problemă pentru bulldog, până când a reușit să se adapteze la un anumit tip de bobițe speciale pentru el.

„Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce…Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac.

Am realizat cu Babs că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el. Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum”, a povestit artistul într-un interviu pentru click.ro.

Dorian îi acordă multă atenție noului membru al familie foto - click.ro
Dorian îi acordă multă atenție noului membru al familie
foto – click.ro

Care este povestea numelui lui Cheluțu

Dincolo de povestea fascinantă și experiențele prin care a fost nevoit să treacă Dorian cu noul membru al familie, și alegerea numelui are o poveste. Artistul a povestit în cadrul aceluiași interviu cum a decis să îl numească Cheluțu pe simpaticul patruped.

„Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a explicat Dorian Popa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...