Un „călător în timp din 2198”, premoniție cutremurătoare pentru omenire. Ce se va întâmpla în 2026

Stan Filon 17.05.2023, 11:31
Un „călător în timp din 2198”, premoniție cutremurătoare pentru omenire. Ce se va întâmpla în 2026

Un bărbat care susține că este călător în timp a venit cu declarații halucinante! Acesta spune că a văzut cum arată anul 2198 și spune ce urmează să se întâmple pentru omenire în viitorul foarte apropiat. mai exact, anul 2026 va fi unul foarte important pentru pământeni.

Un „călător în timp din 2198”, premoniție cutremurătoare pentru omenire

Așadar, pe lângă prezicători și fel de fel de oameni care spun că au puterea de a vedea viitorul, a mai apărut încă un astfel de „specialist”. Spre deosebire de ceilalți, care spun că au darul viziunii, acesta susține chiar că este un călător în timp și a văzut ce îi așteaptă pe oameni. Spune că vine din anul 2198.

Utilizatorul de social media care postează sub numele de utilizator @timetravelexplorer a obținut peste 124.000 de like-uri împărtășind avertismente ciudate despre ceea ce se pare că se va întâmpla în viitor. Până acum, bărbatul a făcut afirmații despre orice, de la roboți, dezastre naturale și chiar despre sfârșitul lumii.

Un calator in timp din 2198, premonitie cutremuratoare pentru omenire. Ce se va intampla in 2026
Un calator in timp din 2198, premonitie cutremuratoare pentru omenire. Ce se va intampla in 2026

„Acest lucru se va întâmpla în următorii 5 – 10 ani”

Ei bine, ultimele declarații ale sale privește un aspect care i-a atras dintotdeauna pe oameni: extratereștrii. Din cele spuse de el, omenirea va avea primul contact cu civilizații extraterestre foarte curând. mai exact, primul contact va veni în anul 2016.

În clipul pe care l-a lansat pe platforma TikTok, autoproclamatul „călător în timp” a spus: „ATENȚIE! Sunt un călător în timp din 2198, acest lucru se va întâmpla în următorii 5 – 10 ani. 2026, extratereștrii își fac prima apariție în fața oamenilor. 2024, un vulcan din Europa va exploda, creând pământ. Populația a ajuns la 9 miliarde de locuitori”.

Vestea sa vine după ce un alt TikTok-er celebru, care pretinde că este un „călător în timp din 2671”, a afirmat că mii de oameni vor cădea într-un portal de 3,5 km lățime în San Francisco. Eno Alaric, cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, susține că aproximativ 15.000 de persoane vor deschide o groapă uriașă în San Francisco, California, și vor fi duse înapoi în timp, iar multe dintre ele nu se vor mai întoarce niciodată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...