Un bătrân din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp. De ce a fost umilit de mai mulți tineri

Elena Avramescu 11.08.2021, 10:53
Un bătrân din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp. De ce a fost umilit de mai mulți tineri

Mai mulți tineri au filmat momentul în carebărbatul era batjocorit, iar după aceea au urcat imaginile pe rețele de socializare. Acolo se vede clar cum bătrânul, cel mai probabil în stare de ebrietate, stătea legat de stâlp și ruga insistent să fie lăsat în pace.

Un bătrân din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp

Tinerii nu-l băgau în seamă și se distrau pe cinste în urma situației create, asta în timp ce îl înjurau și batjocoreau pe bătrânul lipsit de apărare. Însă asta nu este tot. Se pare că unul dintre tineri a vrut să îi introducă în gură cu forța o țigară, însă bătrânul s-a opus.

Polițiștii au declarat că toți protagoniștii acestor imagini revoltătoare sunt căutați, pentru a se stabili, de fapt, ce s-a întâmplat acolo, iar autorii faptelor să fie sancționați. Astfel că în urma imaginilor apărute în spațiul public, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârsta de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august, în intervalul orar 21:00 – 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările in care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale, a transmis IPJ Vaslui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...