Imagini halucinante! Copii, „cărați” de un șofer în portbagaj. Polițiștii au rămas mască

Stan Filon 10.08.2021, 20:52
Imagini halucinante! Copii, „cărați” de un șofer în portbagaj. Polițiștii au rămas mască

Descoperire șocantă făcută de Poliția Rutieră la un control de rutină! Oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce au găsit în mașina unui șofer, atunci când au deschis portbagajul! În spatele mașinii erau transportați trei copii mici, care nu aveau centură și niciun alt element de siguranță.

Imaginile cu copiii din portbagaj care au revoltat internetul

Poliția Rutieră a postat o fotografie care s-a viralizat pe Internet! Oamenii legii au postat fotografia cu cei trei copii descoperiți în portbagajul unei mașini aflate în mers. Micuții mâncau ceva atunci când au fost descoperiți, fără să se gândească la riscul major la care au fost expuși de către părinții lor. Din imagini se vede că bancheta din spate era ocupată de trei adulți, așa că micuții au fost plasați în portbagaj.

Oamenii legii au postat și un mesaj în care atrag atenția asupra condițiilor în care pot fi transportați copiii! ”Oameni buni, Luați această imagine ca exemplu de: AȘA NU❗❗ Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile! Locul unui copil este într-un scaun special, care trebuie să fie montat pe bancheta din spate”, au scris cei de la Poliția Română pe pagina de Facebook.

Imaginile cu copiii din portbagaj care au revoltat internetul
Imaginile cu copiii din portbagaj care au revoltat internetul

Internauții au rămas șocați de imaginile respective

Internauții au reacționat imediat la poza postată de polițiști și nu le-a venit să creadă că există astfel de oameni pe pământ. ”În cazul de față, suspendarea permisului de conducere și amendă cât prețul a trei scaune omologate pt fiecare vârstă”, ”Nici nu are rost sa comentam! Un om normal la cap nu duce niste copilasi in portbagaj!!!”, ”Cand vor iesi prin parbriz. O sa îsi dea seama . Dar Va fi prea tarziu”, ”Asa NU, in caz de accident ..copiii mor primii..mai ales de este lovut din spate…am mai vazut la altii care sunt cu copiii mici..in loc sa fie asigurati in scaune..ei umbla prin masina..Fereasca Dumnezeu de un accident!”, ”Poate puneți și o poza cu amenda pe care ați administrat-o acestui animal!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauții revoltați!

Culmea este faptul că acesta nu a fost singurul caz. Recent, oamenii legii au mai depistat un astfel de caz, pe Autostrada Soarelui. O familia a plecat în vacanță, însă nu a mai avut loc pentru copil pe bancheta din spate, plină de bagaje, așa că l-au pus pe acesta tot în portbagaj. În ambele cazuri, părinții iresponsabili au fost pasibili de amenzi cuprinse între 800 și 1.100 de lei, dar și puncte de amendă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...