Un bărbat celebru, motivul pentru care a bătut-o Ilie Năstase pe Ioana? ”Din cauza mea s-au certat”

Iancu Andreea 10.01.2021, 11:35

Vestea că Ioana Năstase a fost lovită de Ilie a șocat showbiz-ul românesc. La scurt timp după ce soția fostului tenismen a sunat la 112 pentru a reclama agresiunile, noi detalii arată care a fost motivul pentru care a bătut-o Ilie Năstase pe Ioana. Vinovatul, un bărbat celebru, a făcut dezvăluiri incredibile.

Care este motivul pentru care a bătut-o Ilie Năstase pe Ioana

Ioana Năstase și-a aniversat onomastica împreună cu câteva prietene, la munte, într-un cadru relaxat, dar fără prezența lui Ilie Năstase, care ar fi avut de rezolvat niște afaceri în București. Deși ar fi trebuit să o primească cu cadouri și surprize, Ilie Năstase a reacționat violent la întoarcerea soției sale. Ioana Năstase a recunoscut că lucrurile au degenerat între ei doi, fapt pentru care a decis să apeleze la numărul de urgență pentru ajutor. Însă nimeni nu cunoștea motivul pentru care a bătut-o Ilie Năstase pe Ioana până când un bărbat celebru nu a făcut dezvăluiri.

Se pare că unul dintre foștii parteneri ai Ioanei l-a făcut pe Ilie să își iasă din minți. Milionarul Nick Rădoi consideră că el este responsabil pentru conflictul dintre cei doi soți, având în vedere că Ilie Năstase i-a tot transmis acestuia replici dure.

De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Ioana Năstase, alături de Nick Rădoi
Ioana Năstase, alături de Nick Rădoi

Ilie Năstase are probleme cu trecutul Ioanei

Înainte de a se căsători cu Ilie, Ioana Năstase a fost partenera lui Nick Rădoi timp de câteva luni. Acest lucru se întâmpla cu 3 ani în urmă, însă despărțirea dintre cei doi pare să nu fie un motiv suficient pentru fostul tenismen să lase trecutul în urmă. Astfel, recent, între Ilie și Nick a izbucnit un adevărat scandal. Totul ar fi pornit de la o poză de pe Facebook. Ioana Năstase a împărtășit cu urmăritorii săi o fotografie în care apare alături de o mașină Lamborghini, la care Nick Rădoi a decis să comenteze. Acesta i-a dat like fostei iubite și a scris mesajul: „numărul 1”. Ca replică, Ilie Năstase a comentat „fuck you”.

Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop, a mai declarat Nick Rădoi.

În ciuda conflictelor dintre ei, milionarul consideră că Ioana va rămâne o soție devotată și va suporta chiar și aceste ieșiri de neacceptat.

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată, a mai spus Rădoi.

Cu toate acestea, Ioana Simion a negat că motivul pentru care a fost bătută de Năstase l-ar fi inclus pe Nick Rădoi, fostul său iubit.

Nu știu ce să spun, dar nu are nici o legătură, a declarat aceasta, în exclisivitate pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...