Un băieţel de doar 4 ani i-a uimit pe poliţiştii de la Rutieră cu abilităţile sale de şofer. Ce a făcut puştiul în trafic

Iancu Andreea 02.05.2022, 16:13
Un băieţel de doar 4 ani i-a uimit pe poliţiştii de la Rutieră cu abilităţile sale de şofer. Ce a făcut puştiul în trafic

Un băiețel de numai 4 ani a reușit să stârnească uimirea celor din jur după ce și-a dezvăluit abilitățile în fața polițiștilor de la Rutieră. Micuțul a făcut un gest complet neașteptat în trafic, deși i-a dat câteva emoții zdravene mamei sale. Întregul moment a fost dezvăluit pe internet de către polițiști.

Ce a făcut un băiețel de 4 ani în trafic. Polițiștii de la Rutieră au fost uimiți

Se pare că micile genii se văd încă din copilărie. Deși are doar 4 ani, un băiețel are toate șansele să devină un viitor pilot de Formula 1, după ce i-a uimit pe polițiștii care l-au descoperit în trafic. Oamenii de la brigada Rutieră din orașul Utrecht, Olanda, au descoperit un micuț care a luat la o tură mașina mamei sale.

Polițiștii din centrul orașului au declarat că micuțul a lovit două mașini parcate, după ce s-a urcat la volanul autoturismului deținut de mama sa, în pijamale și în picioarele goale. Cetățenii aflați în trecere au apelat la poliție după ce au văzut că băiețelul era singur pe stradă, în frig. Din fericire, copilul nu a fost rănit și nu au existat nici alte victime în timpul escapadei sale.

„Ne-am dat seama apoi că micuțul ar fi fost şoferul”

Micuțul s-ar fi trezit sâmbătă dimineață și, în timp ce tatăl său se afla la muncă, i-a luat cheile mamei de la mașină pentru a ieși la o plimbare. Ulterior, poliţiştii au fost chemaţi să-l ia și au raportat un vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit alte două mașini parcate.

„Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o. Când i-au înmânat telefonul tânărului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului. Ne-am dat seama apoi că micuțul ar fi fost şoferul”, se arată într-o postare de pe Instagram a polițiștilor olandezi.

Polițiștii l-au denumit pe micul șofer „noul Max Verstappen”

Copilul de patru ani a primit ulterior ciocolată caldă la secția de poliție și un ursuleț de pluș, în timpul în care și-a așteptat mama să vină să îl ia. Cei doi au mers apoi la locul accidentului unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcționează mașina. Descurcăreț de la o vârstă fragedă, după cum și mama sa îl numește, copilul a deschis mașina cu cheia și a pus-o în contact, apăsând apoi pedalele de ambreiaj și accelerație.

„Noul Max Verstappen găsit în suburbia Utrecht din Overvecht. Din fericire, aventura acestui mini şofer s-a încheiat fără probleme.”, a scris poliţia în postare, făcând referire la actualul pilot olandez, campion mondial de Formula 1.

Încheiând aventura într-o notă optimistă, polițiștii i-au sfătuit pe părinții băiețelului să ascundă bine cheile de la mașini în viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...