Ultimul scandal în muzica populară. De la ce s-au certat Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. ”S-a ridicat și a început să urle”

Nicu Stan 16.08.2021, 20:07
Ultimul scandal în muzica populară. De la ce s-au certat Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. ”S-a ridicat și a început să urle”

Ultimul scandal în muzica populară s-a iscat între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. De la ce a pornit scandalul între cei doi cunoscuți interpreți, care în momentul de față sunt la cuțite. Gheorghe Turda se simte invidiat.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu sunt la cuțite. De la ce a pornit scandalul

Acesta este ultimul scandal în muzica populară. Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda și Constantin Enceanu sunt la cuțite, acesta fiind ultimul scandal din showbiz.

Este scandal de proporții în lumea muzicii populare românești. Nimeni nu se aștepta, însă Constantin Enceanu și Gheorghe Turda sunt la cuțite, iar cel din urmă a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. În plus, interpretul de muzică populară a dezvăluit că se simte de-a dreptul invidiat.

Cei doi cantareti sunt la cutite
Cei doi cantareti sunt la cutite

Gheorghe Turda i-a adresat cuvinte dure colegului artist

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda au avut o ceartă de proporții, iar acesta din urmă i-a adresat colegului său de breaslă cuvinte dure despre cariera și viața lui profesională.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu sunt la cuțite, iar scandalul ar fi plecat de la repertoriul muzical. Astfel, în plin sezon de evenimente, cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar acolo lucrurile au degenerat imediat de cum Gheorghe Turda a pus mâna pe microfon.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi artiști

Interpretul de muzică populară a început să cânte o doină, însă nici bine nu a cântat primele versuri ale melodiei, căci imediat Constantin Enceanu ar fi răbufnit. S-a ridicat de la masă și ar fi început să țipe la el.

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit spynews.ro.

Ce spune Constantin Enceanu despre Gheorghe Turda

De partea celaltă, Constantin Enceanu a afirmat că Gheorghe Turda ”nu este normal la cap”.

În plus, Gheorghe Turda a mărturisit că se simte invidiat de Constantin Enceanu, care s-ar crede o mare vedetă și că vrea să fie mereu în centrul atenției. Vrea să cânte el toate piesele și nu ține cont de ceilalți interpreți.

Gheorghe Turda a vrut să-l stropească pe Constantin Enceanu cu apă

Momentul culminant al scandalului a venit atunci când, sub privirile tuturor invitaților, Gheorghe Turda a aruncat un pahar cu apă către Constantin Enceanu, spunând totodată că a fost singura soluție prin care a putut să îl potolească.

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda l-a iertat pe Constantin Enceanu

De asemenea, Gheorghe Turda a afirmat că l-a iertat deja pe Constantin Enceanu pentru ceea ce a făcut și îl sfătuiește să-și revizuiască comportamentul.