Constantin Enceanu își amendează angajații uituci. ”Doar așa verifică, de 5 ori, apa și lumina!”. Ce planuri are cu localul lui, din Filiași EXCLUSIV

Constantin Enceanu își amendează angajații uituci. ”Doar așa verifică, de 5 ori, apa și lumina!”. Ce planuri are cu localul lui, din Filiași EXCLUSIV

Vestitul solist de muzică populară Constantin Enceanu este și patron de local, în Filiași. Investițiile au fost majore, a cheltuit pentru această afacere cam toată agoniseala de o viață, așa că acum este mână strânsă, iar angajații trebuie să fie cu ochii-n patru, ca să nu fie amendați. Constantin Enceanu susține, în exclusivitate pentru impact.ro, că doar dacă îi arde la buzunar, ei devin responsabili.

Cum își responsabilizează Constantin Enceanu angajații localului pe care și l-a deschis. Cine greșește plătește

Constantin Enceanu a muncit enorm la localul lui, și în pandemie, iar vara aceasta speră să aibă cât mai multe evenimente, pentru a-și mai recupera din investiție.

”Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de Covid-19”, ne-a declarat Constantin Enceanu.

Localul lui Constantin Enceanu
Localul lui Constantin Enceanu

”Am pus amendă de 50 de lei pentru cine lasă apa sau becul aprins”

Cântărețul de muzică populară aplică amenzi pentru angajații uituci: ”Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa”, susține Constantin Enceanu. El ne-a mai povestit cum a mers afacerea, în ultimul an.

”La noi, la Filiași, rata de infectare cu noul coronavirus nu a fost atât de mare, ci a fost de sub 3 % la mia de locuitor. În momentele acestea, am funcționat o perioadă cu 30% capacitate, apoi 50 %. Am terasă cu mese și scaune, pe malul lacului, dar și un loc de joacă pentru copii. Părinții pot sta pe marginea lacului și îi pot supraveghea. Copiii mei l-au obținut prin fonduri europene și e dotat după standardele cele mai ridicate. Am pus covor de 4 cm grosime, să nu se lovească copiii. Spațiul amenajat este de 2.000 mp. Locația a mers nici să te pricopsești, dar nici să mori de foame! Am zis să câștigăm clienții cu bucătăria prin serviciile pe care le oferim. Eu mă pun în pielea clientului, și dacă eu nu am fost umblat… M-am inspirat și eu de pe unde am văzut, cu bucătăria, prin serviciile ce le oferim, eu mă pun în pielea clientului”, ne mai spune Constantin Enceanu.

”Pentru cazare, avem 6 camere, anul acesta le-am terminat”.

Constantin Enceanu a mai adăugat: ”Am 2.000 de metri amenajați din spațiul de 8.000 de metri pătrați. Pot să îi pun pe clienți și la 10 metri distanță. Cu timpul vreau să mă extind, să vin cu îmbunătățiri și pe partea cealaltă a lacului. Deocamdată, suntem doar pe o laterală. Este un lac făcut de comuniști, pentru ei, în zona aceasta a CAP-ului, a SMA-ului, pentru a veni ei să se răcorească. Am construit totul de la zero pe terenul unde era casa. Pentru cazare, avem 6 camere, anul acesta le-am terminat. Noi am făcut aici cât ne-am permis, cât nu, am zis că facem la anul. Și tot așa”.

Urmăriți Impact.ro și pe