Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian în viaţă. Detaliul observat în fotografii

Ioana Bucur 07.11.2021, 00:23

Vestea dispariției marelui artist a cutremurat lumea muzicii populare românești. Nimeni nu s-ar fi gândit la un asemenea deznodământ tragic. Ce se vede în ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian în viață.

Ultima filmare la care a participat Petrică Mîțu Stoian

Steliana Sima nu își poate reveni din șoc. Artista a dezvăluit că ultima oară când vorbise cu el, Petrică Mîțu Stoian i-a făcut o mărturisire îngrijorătoare. Acum, își dă seama că este posibil ca regretatul interpret să își fi presimțit moartea.

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”.

Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a spus Steliana Sima, la România TV.

Filmarea despre care vorbește artista, care a avut loc joi, cu doar două zile înainte de moartea artistului este cea pentru Revelionul 2021-2022, la care au participat nume mari din lumea muzicii populare.

În urmă cu două zile, pe 4 noiembrie, un grup important de artiști din muzica populară au participat la filmări în studiourile Antena Stars.

Printre cei care au participat la acele filmări s-au aflat și regretatul solist Petrică Mîțu Stoian, Steliana Sima și cel mai bun prieten al regretatului artist, Constantin Enceanu. Artistul era foarte bine, vesel, nu părea să aibă probleme de sănătate.

Înainte de acest moment, pe data de 28 octombrie, Petrică Mîțu Stoian participa alături de același Constatin Enceanu și alți câțiva artiști la emisiunea lui Cătălin Măruță unde au vorbit de proiecte viitoare.

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian în viaţă
Petrică Mîțu Stoian, la filmările pentru Revelionul 2021-2022

„Ce păcat că a plecat mult prea devreme!”

Jurnaliștii Impact.ro au obținut o primă reacție, în exclusivitate, de la Gheorghe Turda, coleg de scenă al regretatului Petrică Mîțu Stoian.

„Am avut o relație profesionala bazată pe respect reciproc, i-am admirat talentul, tenacitatea de a se remarca în rândul colegilor concurenți, nu a trecut peste cadavre, ca alții, ca să se remarce. Era un om modest, față de alții, cu tupeu și obraznici, din zona lui folclorică.

Petrică va rămâne în amintirea marelui public, singurul exponent al cântecului mehedințean, care va dăinui în sufletele ascultătorilor, ca un autentic artist al Mehedințiului! Ce păcat că a plecat mult prea devreme! Dumnezeu să-l ierte!” , ne-a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Colaj Foto : Iozan Carmen

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...