NEWS ALERT

Mirel Rădoi a refuzat oferta lui Mihai Rotaru. Cine are cele mai mari șanse să ajungă antrenor la Universitatea Craiova

Sorin Barbu 13.06.2022, 12:24
Mirel Rădoi a refuzat oferta lui Mihai Rotaru. Cine are cele mai mari șanse să ajungă antrenor la Universitatea Craiova

Lovitură de teatru. Mirel Rădoi a refuzat să fie antrenorul Universității Craiova, după ce clubul din Bănie a renunțat la Laurențiu Reghecampf. Un fost tehnician de la UTA este favorit să prea formația din Bănie.

Mirel Rădoi a refuzat postul de antrenor la Universitatea Craiova

Este agitație în Bănie. Patronul Mihai Rotaru încercă să găsească antrenor după ce l-a dat afară pe Laurențiu Reghecampf și i-a plătit un cec de 180.000 de euro, mai bine de jumătate din clauza de reziliere de 300.000 de euro. Primul nume la care s-a gândit a fost Mirel Rădoi. Sorin Cârțu a lucrat cu fostul internațional la Extensiv Craiova și a primit misiunea de a purta negocierile în numele clubului. A fost refuzat elegant. Rădoi a refuzat acum câteva săptămâni și ideea că ar putea să lucreze din nou cu Gigi Becali la FCSB.

„Mirel Rădoi a primit o ofertă și a refuzat-o din plecare. A fost primul antrenor ofertat. A spus că nu intră în calculele lui o asemenea ofertă și e ok. El a spus că nu merge. Am și discutat și eu cu el după ce s-a întâmplat treaba asta, chiar și după meciul cu Finlanda. Am discutat cu el vreo oră. Oferta inițială a fost înainte de a discuta eu cu el. Eu am vorbit cu el după refuz.

Așa, sentimental, eu sunt foarte apropiat de Mirel Rădoi. El a fost ofertat și a fost primul din lista de 3-4 antrenori. El a fost în capul listei, chiar dacă poate nu ar trebui să o spun acum. Îmi asum ceea ce spun”, a confirmat președintele clubului, Sorin Cârțu,

Despre Mirel Rădoi s-a spus că a purtat negocieri cu Mihai Rotaru și în perioada în care a antrenat echipa națională. Fostul internațional se afla la Cluj, le meciul de retragere al lui Adi Mutu, când a fost dat afară Reghecampf. Prietenii s-au grăbit să-l felicite gândindu-se că va semna cu formația olteană.

„Problema e să nu fiu ca în bancul ăla – știe tot satul, numai cine trebuie nu știe. Toată lumea m-a felicitat. La un moment dat, îi ziceam soției: «Avem un copil și nu știm?». Toată lumea îmi trimite felicitări, iar eu nu știu absolut nimic. Da, în zilele astea am primit felicitări și nu știam. Chiar m-am uitat în calendar, nu e ziua de nume, ce sărbătorim?”, a declarat amuzat Mirel Rădoi, duminică.

După refuzul lui Mirel Rădoi, patronul Craiovei s-a orientat rapid. Laszlo Balint are cele mai mari șanse să fie antrenorul formației care a terminat pe locul trei în prima ligă.

„Prezentarea oficială a noului antrenor al Științei va avea loc astăzi, ora 15:30, în sala de conferințe „Sebastian Domozină”, se spune pe pagina de Facebook a echipei.

Urmăriți Impact.ro și pe