S-a aflat de ce Laurențiu Reghecampf a spus „Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor”, după ce a plecat de la Craiova. Antrenorul, negocieri cu Gigi Becali

Sorin Barbu 13.06.2022, 09:20

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova, dar nu va rămâne mult timp fără un loc de muncă. Gigi Becali i-a propus postul de antrenor principal la FCSB. Negocierile vor continua zilele următoare, iar una dintre condițiile patronului este ca Toni Petrea, actualul tehnician, să rămână în staff.

Gigi Becali i-a propus postul de antrenor principal lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de Universitatea Craiova după ce a ratat ambele ținte ale sezonului: finala Cupei României sau titlul de campioană. A fost clar încă de la finalul campionatului trecut că relațiile dintre antrenorul formației și patronul Mihai Rotaru sunt foarte tensionate și, deși cele două părți au încercat să spună că nu sunt probleme, antrenorul a plecat după ce a primit 180.000 de euro din clauza de 300.000 de euro.

Antrenorul nu duce lipsă de oferte. Digi Sport scrie despre o propunere din Arabia Saudită, dar și de negocieri surpriză cu Gigi Becali. Patronul a fost cel care a inițiat discuțiile și de aici și declarația enigmatică a lui Reghe după ce a plecat din Bănie.

„Nu stiu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri. O să mi lipsească atmosfera superbă făcută de suporteri, de cei din Peluza Nord, cărora le mulțumesc sincer pentru sprijinul și dedicarea lor.

Au fost acolo la bine și la greu. Rămân toți în sufletul meu, le urez mult succes, am să îi urmăresc cu mare drag în următorul sezon”, a declarat antrenorul în exclusivitate pentru playsport.ro.

Reghecampf pare atras de propunerea de a antrena a treia oară echipa lui Gigi Becali. Iubita lui a născut de curând și nu ar fi foarte încântată să plece în străinătate cu un copil încă foarte mic. Antrenorul este susținut și de fani. Gheorghe Mustață a spus că Reghe ar fi o alegere foarte bună pe care suporterii o susțin.

Motivul pentru care au divorțat, de fapt, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Reghecampf și Corina Caciuc au devenit recent părinți

Rămâne de văzut cum se va termina telenovela. Mihai Stoica spunea cum câteva ore că este lispă de respect să se vorbească despre Laurențiu Reghecampf la FCSB în condițiile în care Toni Petrea ar fi semnat contractul de antrenor principal acum două zile. De altfel acesta este un punct important pe agenda discuțiilor. Gigi Becali își dorește ca Toni Petrea să rămână în staff, dar nu este clar pe ce poziție. Este greu de crezut că după două mandate de antrenor principal la FCSB, Toni Petrea va fi mai dori să fie secund.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două mandate: iunie 2012 – iunie 2014 și decembrie 2015 – mai 2017. De fiecare dată a avut rezultate bune și a câștigat două titluri, dar a și calificat echipa în grupele Champions League și în optimile Europa League.

25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri a înregistrat Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova, în cele 44 de partide în care a condus clubul lui Mihai Rotaru.

Urmăriți Impact.ro și pe