Mirel Rădoi îi întoarce spatele lui Gigi Becali și nu vrea să audă de o întoarcere la FCSB. „Nașului meu îi place să se implice”

Sorin Barbu 15.05.2022, 19:34
Mirel Rădoi îi întoarce spatele lui Gigi Becali și nu vrea să audă de o întoarcere la FCSB. „Nașului meu îi place să se implice”

Mirel Rădoi este „liber de contract”, dar nu se gândește că ar putea să se întoarcă la FCSB, formație pe care a antrenat-o în anul 2015. Fostul selecționer a dezvăluit de ce nu ar mai vrea o colaborare cu nașul Gigi Becali. Omului de afaceri din Pipera îi place să se implice la echipă.

Mirel Rădoi nu mai vrea să lucreze cu Gigi Becali la FCSB

Mirel Rădoi nu lucrează de mai bine de șase luni, de când a plecat de la echipa națională. S-a zvonit că ar fi existat o discuție între el și Gigi Becali să se întoarcă la FCSB, dar fostul selecționer a negat această informație și a dezvăluit de ce nu mai vrea să lucreze cu nașul său.

„Nu cred la FCSB, a fost deja un episod, nu s-a terminat bine pentru mine și pentru nașul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am vorbit, am început să îmbătrânesc, nu mai avem timp să ne împăcăm. Cel mai bine e să ne vedem fiecare de drumul lui.

Plus că nașului meu îi place să se implice, iau eu nu sunt de acord cu asta. N-are rost să continuăm un al doilea episod”, a declarat Mirel Rădoi, care a antrenat formația FCSB în anul 2015.

Mirel Radoi a constatat care a fost momentul cand ”nasul” il voia plecat mai repede de la FCSB
Mirel Radoi și Gigi Becali, în perioada în care se înțelegeau bine la FCSB

Fostul selecționer a avut până acum mai multe oferte, dar le-a refuzat. Din vară este decis să revină. Presa din Bănie anunță că are șanse mari să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf, pe banca Universității Craiova, după ce tehnicianul a ratat toate obiectivele din acest sezon.

„Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape și să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero. N-am o problemă cu România.

Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aștept să mă dea afară după trei luni”, a transmis Mirel Rădoi.

Fostul jucător al naționalei a vorbit și despre scandalul din ultimele ore. Este convins că cei de la CFR Cluj nu i-au motivat pe jucătorii lui FC Voluntari, așa cum a spus Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe