Ultimă oră! Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu coronavirus. Ce anunț a făcut candidatul la Primăria Sectorului 5

Stan Filon 18.09.2020, 08:11
Ultimă oră! Cristian Popescu Piedone, diagnosticat cu coronavirus. Ce anunț a făcut candidatul la Primăria Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actual candidat la Primăria Sectorului 5, are coronavirus. Candidatul a mers pe jos zilele acestea și a vorbit cu bucureștenii, de multe ori fără mască, pe care a încerat să-i convingă să-l voteze.

Cristian Popescu Piedone a fost diagnosticat cu coronavirus

Cristian Popescu Piedone ar fi contractat temutul virus chiar de la fiica sa. Aceasta a depistat că are coronavirus atunci când a fost nevoită să-și facă testul de COVID pentru a fi primită la spital, deoarece este alergică la ambrozie. Chiar dacă nu avea niciun simptom, testul tinerei a ieșit pozitiv.

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru ca este alergica la ambrozie. Medicii i-au cerut sa faca si un test COVID-19, iar in cursul zilei de marti a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. In acest moment se afla in izolare la domiciliu pentru ca este asimptomatica”, a scris Piedone pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone a fost diagnosticat cu coronavirus
Cristian Popescu Piedone a fost diagnosticat cu coronavirus

A luat de fiica sa

Potrivit Realitatea Plus, și rezultatul testului lui Cristian Popescu Piedone ar fi ieșit pozitiv.  Candidatul pentru funcția de primar al Sectorului 5 din partea Partidului Puterii Umaniste și-a făcut intens campanie electorală, zilele acestea.

A fost văzut în Sectorul 5 al Capitalei, stând de vorbă cu mulți oameni, fără a purta mască sau vizetă, iar discuțiile au fost purtate de la mică distanță, pentru ca cetățenii să-i înțeleagă bine programul pentru primărie.

Cristian Popescu Piedone este condamnat în dosarul Colectiv la nu mai puțin de 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Sentința însă nu este definitivă, fiind atacată la Curtea de Apel București.

Candidat, deși condamnat în dosarul Colectiv

Candidatura sa i-a enervat la culme pe părinții și frații victimelor din clubul Colectiv. Chiar și contracandidații săi Daniel Florea și Cătălin Stoichiță au contestat, în instanță, candidatura acestuia. Contestația lor a fost resinsă, dar au făcut apel la Tribunalul București.

Părinții tinerilor morți în tragedia de la Colectiv spun că vor contesta candidatura lui Piedone chiar și la președintele Klaus Iohannis. “După toată acea catastrofă, tot acel masacru, el mai are curaj să facă asa ceva? Asta spune multe despre cât de afectat a fost domnul Piedone de ceea ce s-a întâmplat. Îi vom scrie domnului președinte Iohannis și îi vom spune că este o lipsă de respect la adresa noastră, a părinților, să i se permită lui Piedone să candideze. Îi vom cere să împiedice acest lucru. În plus, cum poate el să candideze dacă este condamnat penal. Și de ce o face? Știe foarte bine că nu are cum să scape de închisoare?”, a spus tatăl unuia dintre tinerii morți în incendiul de la Colectiv.

Urmăriți Impact.ro și pe