Cristian Popescu Piedone are un consilier de campanie condamnat pentru pedofilie. E o fostă vedetă a OTV

Redacția IMPACT 26.08.2020, 20:45
Cristian Popescu Piedone are un consilier de campanie condamnat pentru pedofilie. E o fostă vedetă a OTV

Cristian Popescu Piedone, candidatul pentru Primăria Sectorului 5 a luat în echipa sa pe postul de consilier pe o fostă vedetă OTV, care este condamnată pentru pedofilie. Despre cine este vorba?

Consilierul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, condamnat pentru pedofilie

Fostul director de la OTV, Doru Iuga i s-a alăturat lui Piedone în campanie pentru obținerea Primăriei Sectorului 5. Reamintim faptul că în anul 2011 pe vremea când Iuga deținea funcția de director OTV, aceasta a fost ridicat de către mascați chiar din sediul televiziunii de la Piața Romană, pe motiv că ar fi fost clientul unei rețele de prostituție masculine. Potrivit informațiilor din anchetă, jurnalistul prefera minorii de 14-15 ani și câte 2-4 deodată.

cristian popescu piedone, campanie, consilier, pedofilie
Consilierul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, condamnat pentru pedofilie

Pentru faptele sale, Iuga a stat în arest 10 luni, fiind eliberat în martie 2012. Odată eliberat, acesta a lăsat în spate Bucureștiul și s-a întors în orașul său natal, unde a mai făcut o serie de ilegalități. Mai exact, el împreună cu directorul publicației la care s-a angajat, au șantajat șase oameni de afaceri pentru a nu publica materiale care să-i defăimeze. În urma faptelor comise, amândoi au fost arestați, însă au scăpat de închisoare, potrivit Playtech.ro.

Cât despre dosarul în care a fost condamnat pentru acte sexuale cu minori, Iuga a primit doi ani și două luni de închisoare cu suspendare. Acum, după cinci ani în care a dispărut și nimeni nu a mai știut nimic despre el, revine în atenția publicului ca și consilier a lui Cristian Popescu Piedone.

Mai exact, Doru Iuga se ocupă de aparițiile televizate ale lui Piedone, care la rândul lui a fost și el condamnat la opt ani și cinci luni de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Fostul primar al sectorului 4 a fost acuzat de abuz de încredere, dar și pentru fals intelectual.

Urmăriți Impact.ro și pe