Ultimă oră! Ce a pățit fiul lui Dincă, după ce a luat la bătaie jurnaliștii. Veste neașteptată la sfârșit de an

Redacția IMPACT 20.12.2019, 15:59
Ultimă oră! Ce a pățit fiul lui Dincă, după ce a luat la bătaie jurnaliștii. Veste neașteptată la sfârșit de an

Cazul Caracal este tot mai mult în atenția autorităților. Cu atât mai mult cu cât este implicată acum și fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, cât și fratele său. Ce s-a întâmplat cu acesta din urmă?

Fiul lui Dincă, plasat sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal care s-a soldat cu dispariția celor două adolescente, a fost plasat sub control judiciar, după ce a lovit cu brutalitate mai mulți jurnaliști de la posturile de televiziune Antena 3 și România TV, informează Mediafax.

Decizia a fost anunțată prin intermediul unui comunicat de presă.  „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p.

Din probatoriul administrat în cauză şi în urma activităţilor de urmărire penală desfăşurate, până în acest moment procesual, a rezultat următoarea situaţie de fapt:

La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P. C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2—3 zile de îngrijiri medicale.

În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.”, este o parte din mesajul comunicatului de presă postat pe pagina instituției.

Astfel, Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă va fi pus sub control judiciar după ce zilele trecute, la ieșirea din sediul CNA a agresat cu brutalitate jurnaliștii de la două posturi de televiziune, care așteptau în fața instituției.

Fiul lui Dincă, violent cu jurnaliștii în plină stradă

Fiul lui Gheorghe Dincă alături de sora sa s-au prezentat săptămâna aceasta la sediul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Prezența celor doi în cadrul insitituției are loc în contextul în care în mass-media circulă informații cu privire la faptul că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane, relateazeă stiripesurse.ro. În acest sens, copii fostului mecanic auto din Caracal veniseră să depună o sesizare referitoare la acele informații.

Acolo, cei doi au explicat că nu au nicio legătură cu acuzațiile de trafic de carne vie care li se aduc de către avocații familiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Daniela și Dan Dincă, fii lui Gheorghe Dincă
Daniela și Dan Dincă, fii lui Gheorghe Dincă

Dar, se pare că la ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști.

Printre cei agresați se numără un operator al postului de televiziune Antena 3, dar și un cameraman de la România TV. Totodată mai multe camere de filmat au fost distruse.

„În timp ce filmam, m-a apucat de geacă, mi-a dat dat un pumn în cap și m-a trântit pe jos. Apoi nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Am sunat la 112 și acum a ajuns salvarea”, a spus operatorul România TV care a fost agresat.

Criza de nervi a bărbatului a fost de-a dreptul șocantă, iar în urma incidentului produs, la fața locului au fost chemate mai multe echipaje ale Poliției, dar și echipaje SMURD. În urma agresiunilor la care au fost supuși cu sălbăticie cameramanii, postul de televiziune Antena 3 anunța atunci că va depune plângere.

Urmăriți Impact.ro și pe