Probleme mari pentru Dincă în pușcărie! Ce le-a cerut el polițiștilor

Redacția IMPACT 17.12.2019, 11:42
Probleme mari pentru Dincă în pușcărie! Ce le-a cerut el polițiștilor

Tragedia de la Caracal care s-a soldat cu dispariția celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu continună să ne uimească, cu atât mai mult cu cât Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele de abuz fizic, dar și faptele cumplite în care explică cu detalii cum a omorât-o pe  Luiza Melencu. Deja s-au scurs șapte luni de la dispariția fetelor.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este ținut deocamdată în arest preventiv, la penitenciarul Jilava. Acolo se luptă zi de zi cu o viață specifică închisorii, unde este privat de mai multe libertăți de care era obișnuit atunci când se afla în libertate. Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto care este acuzat că a ucis-o pe Luiza Melencu, le spunea anchetatorilor în urmă cu ceva timp că nu se înțelege cu ceilalți deținuți și că aceștia nu îl respectă și că aduc permanent injurii la adresa sa. Deși a beneficiat de condiții de detenție cu mult peste media confortului, pretențiile lui Gheorghe Dincă deveneau tot mai multe și tot mai diverse.

Dacă, până acum, criminalul din Caracal se plângea de tratamentul mai puțin plăcut la care era supus la Jilava, acolo unde nu beneficiză de mâncare și condiții pe placul său, mai nou, el acuză și stări de rău în celulă. Astfel în urmă cu câteva zile, după o noapte în care Dincă susținea că nu s-a simțit bine, el a cerut să fie dus și văzut de un doctor pentru a primi investigații medicale corespunzătoare. Astfel, surse autorizate au dezvăluit că bărbatul a fost dus de polițiștii de la Acțiuni Speciale la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, și i s-au făcut o serie de analize, transmite wowbiz.ro.

„Medicul de la arestul central al Capitalei a recomandat un control”

Este declarația surselor judiciare care mai transmit și faptul că Gheorghe Dincă a mai fost plimbat prin mai multe cabinete medicale, la cardiologie unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie și, într-un final, ”monstrul de la Caracal” a fost investigat și de un diabetolog.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în ancheta privind cele două tinere răpite și ucise. Remus Badea / Mediafax Foto

Aceiași sursă transmite că Monstrul din Caracal a ajuns și la Spital unde i s-au făcut investigații medicale mai amănunțite.

”Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului.

Totodată, a mai apărut o informație recentă cu privire la acest caz. Fiica lui Gheorghe Dincă a răbufnit, după ce, în mass-media, au apărut informații cu privire la faptul că aceasta s-ar ocupa cu trafic de persoane, relateazeă stiripesurse.ro. Totuși, pentru că nu există probe în acest sens, Daniela Dincă va merge astăzi la CNA, unde este posibil să depună o plângere cu privire la informațiile care i-au fost aduse.

Urmăriți Impact.ro și pe