Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații în cazul Caracal. Ce spune despre tatăl său: „Trebuie să plătească!”

Ioana Nechifor 20.08.2019, 12:05
Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații în cazul Caracal. Ce spune despre tatăl său: „Trebuie să plătească!”

Daniela Dincă, fata bărbatului care a spus că le-a ucis pe tinerele Alexandra și Luiza, face noi mărturisiri despre tatăl său. Tânăra, care a fost crescută de bunici, trăiește un șoc de când a izbucnit acest scandal, de când această față a lui Gheorghe Dincă a ieșit la iveală. Îngrozită de ceea ce se spune despre părintele său, Daniela a făcut declarații copleșitoare în fața oamenilor legii.

Ce spune fiica lui Gheorghe Dincă

De când cazul Caracal a ajuns în atenția publică, iar Gheorghe Dincă pe mâna poliției, a fost chemată la audieri și familia bărbatului.

Daniela, unul dintre copiii pe care îi are Dincă, recunoaște că trăiește un șoc de când a aflat faptele cumplite de care este acuzat părintele său.

Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii.

Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească”, a declarat Daniela Dincă, informează antena3.ro.

Gheorghe Dincă, bărbatul care spune că le-a omorât pe Alexandra și Luiza. Anchetatorii continuă perchezițiile în casa lui
Gheorghe Dincă, bărbatul care spune că le-a omorât pe Alexandra și Luiza

Ce a transmis DIICOT, după ultimele zile de percheziții în casa lui Dincă

În ultimele cinci zile, anchetatorii au continuat perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției tinerelor Alexandra și Luiza.

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În perioada 15.08.2019 – 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.

De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul DIICOT.

Noi probe trimise la INML

S-au descoperit noi probe, în urma cercetărilor desfășurate pe proprietea lui Dincă, care au fost trimise către expertiză specialiștilor INML.

„În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR.

Subliniem faptul că procurorii DIICOT, încă din data de 28.07.2019, au asigurat asistență familiilor celor două victime, prin intermediul specialiștilor din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, în conformitate cu atribuțiile sale, prevăzute de art.3 din H.G. 460/2011 privind organizarea și funcționarea acestei instituții.

Precizăm că, pe toată durata derulării procedurilor, procurorii DIICOT au asigurat drepturile procesuale ale tuturor părților din dosar.”, se arată în informarea DIICOT.

Urmăriți Impact.ro și pe