Tumultoasa poveste a fratelui Cristinei Țopescu. Cristi a ajuns la al doilea divorț de aceeași femeie

Redacția IMPACT 14.04.2020, 20:59
Tumultoasa poveste a fratelui Cristinei Țopescu. Cristi a ajuns la al doilea divorț de aceeași femeie

Fratele Cristinei Țopescu a ajuns în prag de divorț, cu aceeași femeie. La doar câteva luni de la trecerea în neființă a regretatei prezentatoare, rudele acesteia se află în impas. În plină criză sanitară, Cristi Țopescu și partenera lui de viață au ajuns la concluzia că își doresc o nouă separare. Fosta prezentatoare a decedat în casa ei din apropiere de Capitală, la începutul anului.

Tumultoasa poveste a fratelui Cristinei Țopescu

Între Cristi Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv, și partenera lui de viață nu pare să mai existe cale de rezolvare a problemelor. De aceea, mariajul lor pare să marcheze un alt final, deși cei doi s-au mai despărțit o dată. Împăcarea din trecut i-a apropiat, dar nu pentru multă vreme. Deși au împreună doi copii de vârste fragede, cei doi își doresc să se separe legal și oficial.

Tumultoasa poveste a fratelui Cristinei Țopescu. Cristi a ajuns la al doilea divorț de aceeași femeie
Cristi Țopescu și soția lui, Raluca, au trăit o tumultoasă poveste de dragoste, iar în prezent vor să divorțeze

Potrivit celor de la cancan.ro, Cristi și Raluca vor să divorțeze iarăși, dar ce îi împiedică în momentul de față să facă un asemenea pas este exact situația în care se regăsește în prezent și țara noastră. Din pricina stării de urgență, cuplul nu poate ajunge la un notar, pentru a semna respectivele acte, prin care să își facă despărțirea una definitivă și, din câte se pare, finală.

Cristi Țopescu e la al doilea divorț cu aceeași femeie

Chit că mariajul lor se află la final, aceștia ua doi băieței, de care trebuie să se îngrijească, în continuare. Vestea despărțirii vine după mulți ani de mariaj și părea că în momentul de față ei se înțeleg foarte bine. Demersurile de separare au fost puse însă în așteptare, pentru că starea de urgență a fost prelugită în această marți. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună doi copii, pe Lucas și Noah.

Cu câțiva ani în urmă, Raluca a anunțat că a fost înșelată de către fratele Cristinei Țopescu, printr-o postare foarte explicită pe Instagram. Împăcarea marcată în trecut pare să fi fost depășită încă o dată, iar tensiunile au reapărut în căminul lor conjugală, încă de primăvara trecută. Nu sunt cunoscute noile motive care au dus la decizia de divorț. Cei doi au avut o primă înfățișare la tribunal, în luna ianuarie din 2020, dar procesul a fost amnânat până pe data de 13 aprilie, când ar fi trebuit să existe un nou termen.

”Soluția pe scurt: Suspendat de drept în baza art. 42 alin. 6 din Decretul Preşedintelui României 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgenţă”, se arată în decizia instanței de judecată.

Urmăriți Impact.ro și pe