EXCLUSIV Ce se întâmplă în casa în care a murit Cristina Țopescu, la o lună de la deces. Proprietarul e disperat

Mirabela Năstase 08.02.2020, 16:57
EXCLUSIV Ce se întâmplă în casa în care a murit Cristina Țopescu, la o lună de la deces. Proprietarul e disperat

Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproximativ o lună, într-o locuință închiriată, la vârsta de 59 de ani. Alături de ea s-au aflat animalele pe care le-a iubit cel mai mult, câinii ei. De când a murit însă, apartamentul său a rămas gol. Mai mult decât atât, proprietarul nu reușește sub niciun chip să mai găsească un chiriaș.

EXCLUSIV Ce se întâmplă în casa în care a murit Cristina Țopescu, la o lună de la deces

Noi detalii conexe despre Cristina Țopescu ies la iveală acum, la aproximativ o lună de la moartea sa. Potrivit surselor Impact.ro, este vorba despre apartamentul din Tunari, acolo unde jurnalista și-a dat ultima suflare, în preajma animalelor sale. Astfel că, proprietarul apartamentului dintr-un complex situat în comuna ilfoveană Tunari nu a mai reușit cu niciun chip să îl închirieze. Nimeni nu vine să îl ia, cu atât mai mult cu cât acesta a redus considerabil prețul închirerii, respectiv de la 550 de euro, la 400 de euro pe lună. Imobilul în care locuia jurnalista era micuț și cochet și făcea parte dintr-un ansamblu de patru case lipite între ele, cu o curte aferentă, fiecare. Imediat după moartea jurnalistei, mama acesteia împreună cu proprietarul, a venit să-i strângă lucrurile jurnalistei.

Casa Cristinei Țopescu, sursă foto: Click
Casa Cristinei Țopescu, sursă foto: Click

Vestea morții Cristinei Țopescu

Reamintim că Cristina Țopescu a fost găsită moartă pe data de 12 ianuarie, în casa sa, la vârsta de 59 de ani. Autoritățile au fost sesizate de către o vecină care afirmase că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, a anunțat Poliția, la momentul respectiv. Cristina Țopescu a fost incinerată în prezența familiei și prietenilor apropiați.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe