Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, a fost îndrăgostit de Andreea Esca. Mărturisiri neașteptate despre știrista de la PRO TV

Diana Radu 25.10.2019, 09:58
Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, a fost îndrăgostit de Andreea Esca. Mărturisiri neașteptate despre știrista de la PRO TV

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României a fost invitat în emisiunea La Radio de pe Europa FM, a cărei gazdă este Andreea Esca. Iar spre deliciul ascultătorilor, actorul și cântărețul Tudor Chirilă a mărturisit că a fost întrăgostit în adolescență de știrista de la PRO TV. Mai mult, el a mai spus că această pasiune pentru Andreea Esca s-a născut într-o tabără în care au mers împreună.

„Era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, și Andreea Esca era foarte frumoasă. Era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi și n-am să spun eu numele lui.”

Ce-i drept Tudor Chirilă s-a ținut de cuvânt și nu a vrut să dezvășuie numele băiatului de care a fost îndrăgostită Andreea Esca în liceu. Însă, a povestit mai multe detalii picante din tabăra de schi.

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit în secrete de Andreea Esca: „a fost o dragoste care m-a marcat”

Tudor Chirila a fost indragostit in secret de Andreea Esca in adolescenta. Sura foto: AlistMagazine
Tudor Chirila a fost indragostit in secret de Andreea Esca in adolescenta. Sura foto: AlistMagazine

Juratul de la Vocea României a povestit că își aduce aminte și acum chipul Andreei din tabără și părul acela blond. De asemenea, el a ținut să precizeze că între ei doi a fost o dragoste neîmpărtășită.

„Cum puteam eu să ies în evidență? Dar vreau să afirm aici, La Radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care, când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă… posibil vișinie (…) Cred că dacă scormonesc atent, dau și de o fotografie. Dacă nu cu mine și cu tine, că sigur nu există, una de-a mea, pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva”, a declarat Tudor Chirilă.

La rândul ei, Andreea Esca a spus că Tudor îi mai mărturisese acest lucru în culisele unui eveniment, însă ea a încercat să-l convingă că sigur o confundă.

„Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbește Tudor și e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulți ani. Am fost însă convinsă că mă confundase și i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a PRO TV-ului, mi-a adus niște argumente convingătoare. Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescența noastră glorioasă și am înțeles în sfârșit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd și eu cum e să fii refuzat. Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze”, a spus Andreea Esca.

Mărturisirea făcută de Tudor Chirilă știristei de la PRO TV, în direct, La Radio a cărei gazdă este chiar ea, a fost făcută acum doi ani. Însă, așa cum știm cu toții marile iubiri nu se uită niciodată, chiar dacă au fost neîmpărtășite.

Urmăriți Impact.ro și pe