Ce a răspuns Andreea Esca, când a fost întrebată dacă pleacă de la PRO TV. Răspunsul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Redacția IMPACT 25.10.2019, 09:24
Ce a răspuns Andreea Esca, când a fost întrebată dacă pleacă de la PRO TV. Răspunsul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Anderea Esca este figura centrală a postului de televiziune Pro TV, cea cu care ne-am obișnuit cu toții să o vedem la pupitrul știrilor de la ora 19. Prezentatoarea jurnalului de știri a rămas fidelă aceluiași post de televiziune de mai bine de 20 de ani. Ce a determinat-o pe celebra știristă să nu plece de la postul de televiziune?

Andreea Esca este o personalitate etalon din mass-media românească, fiind cea care prezintă deja buletinul de știri de la Pro TV de 24 de ani. Jurnalista a declarat recent pentru click.ro motivul pentru care nu dorește să părăsească postul de televiziune care a consacrat-o.

De ce nu pleacă Andreea Esca de la Pro TV?

Andreea Esca, în vârstă de 47 de ani este cea mai vizibilă și cunoscută față a Pro TV-ului și spune că nu a luat niciodată în considerare o posibilă plecare întrucât se identifică foarte mult cu postul de televiziune.

„Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca.

Deși în toamna acestui an a exista un val de plecări mai mare din cadrul postului de televiziune, Andreea Esca a decis să rămână în continuare la Pro TV.

Dacă, pe plan profesional, Andreea se bucură din plin de simpatia publicului, pe cel personal se mândrește cu o familie extrem de frumoasă. Ea și Alexandru Eram au o relație de ani buni, timp în care au devenit părinții a doi copii, Alexia și Aris. Cu Alexia are o relație foarte apropiată și o susține permanent în tot ceea ce face. Alexia Eram face deja furori în rândul adolescenților datorită relației ei cu Mario Fresh (20 de ani), dar și prin vlogul său. Recent, fiica Andreei Esca și-a fpcut și debutul în muzică, prin piesa „Lil Esca” (n.red. Micuța Esca). Andreea Esca s-a arătat mândră de prestația fiicei sale, care face referire în prima sa piesă chiar la mama sa.

Andreea Esca și fiica sa Alexia Eram

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe