Cine este omul din spatele succesului emisiunii Vocea României de la PRO TV. Lucrează de la 11 ani în televiziune

Ioana Nechifor 04.10.2019, 14:32
Cine este omul din spatele succesului emisiunii Vocea României de la PRO TV. Lucrează de la 11 ani în televiziune

Vocea României, emisiunea care se difuzează în fiecare vineri seara la PRO TV și care nu are concurență atunci când vine vorba de audiențe, are în spate o echipă numeroasă. Unul dintre producătorii show-ului și-a început cariera la 11 ani în televiziune, iar de atunci a bifat experiență după experiență în domeniul audiovizualului. Numele acestei persoane se leagă de o mulțime de proiecte de succes.

Cine este omul din spatele succesului emisiunii Vocea României de la PRO TV

O echipă numeroasă lucrează pentru ca Vocea României să aducă în fața publicului surprize și momente de interes care să țină telespectatorii aproape de PRO TV. La un moment dat, prezentatorul show-ului, Pavel Bartoș, mărturisea că în spatele acestui proiect se află o echipă formată din peste 200 de persoane.

Telespectatorii îi știu pe cei patru jurați, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, dar în spatele camerei tv se află o armată de oameni.

Unul dintre cei responsabili pentru succesul emisiunii de la PRO TV este Andreea Caranda, care și-a început cariera în televiziune la doar 11 ani. La vârsta copilăriei, interesul Andreei începea să se îndrepte tot mai mult spre tainele audiovizualului.

Andreea Caranda, în perioada Abracadabra. Au urmat și alte proiecte tv de succes
Andreea Caranda, în perioada Abracadabra

C.V.-ul acesteia este impresionant. Mulți o știu pe Andreea din emisiunea fenomen pentru copii, Abracadabra, unde era cunoscută sub numele de Colombina. În perioada aceea, dansa și cânta alături de Magician (Marian Râlea).

„Acolo am luat contact cu mirajul televiziunii. La 13 ani am avut primul salariu și de la 15 ani am lucrat în paralel și în echipa de producție – în arhivare, montaj și asistentă de producție. La 17 ani am fost unul din host-urile emisiunii “Alo, Generația Pro”, o emisiune dedicata adolescenților”, povestește aceasta.

De la Abracadabra, la Vocea României

Anii au trecut, iar Andreea Caranda a rămas fidelă domeniului care a consacrat-o. La 20 de ani, Andreea a avut rolul principal feminin într-o producție românească – Cassa Loco – primul sitcom românesc de comedie, la Pro Tv.

Nu a rămas prezentă pe micul ecran, ci a preferat să lucreze în spatele camerei tv. La 21 de ani, a devenit cel mai tânăr producător executiv din România, creând o  emisiune fenomen – ”De 3 ori femeie” cu Mihaela Tatu.

Andreea Caranda este producător tv de succes și profesor al cursului de prezentator tv. Are o carieră impresionantă
Andreea Caranda este producător tv de succes și profesor al cursului de prezentator tv

Au mai urmat și alte proiecte, însă important de precizat este faptul că și în prezent Andreea lucrează la PRO TV, acolo unde a și făcut primii pași în lumina reflectoarelor.

Andreea Caranda, alături de Smiley și Pavel Bartoș
Andreea Caranda, alături de Smiley și Pavel Bartoș

Din 2014 și până acum, Andreea Caranda este Jury si Host Producer la ”Românii au Talent” și la ”Vocea României”, iar din 2015 a creat un nou format de succes, în daytime – “Vorbește Lumea”, de luni pana vineri pe ProTV, emisiune prezentată de Adela Popescu și Cove.

În plus, pe lângă aceste proiecte, Andreea a dat curs și unei alte provocărie profesionale. Ea a acceptat invitația DallesGo și a devenit profesor al cursului de prezentator tv, urmând să le predea cursanților lecții importante din culisele televiziunii.

 

Urmăriți Impact.ro și pe