Trupul româncei ucise și îngropate în curtea casei de către contabila sa în Serbia, repatriat. Ce au aflat poliţiştii despre criminală

Alexandrina Toader 22.05.2021, 16:01
Trupul româncei ucise și îngropate în curtea casei de către contabila sa în Serbia, repatriat. Ce au aflat poliţiştii despre criminală

Trupul româncei stabilite în Serbia, care a fost ucisă și îngropată în curtea casei de către contabila sa și fiul acesteia, a fost repatriat. Rudele femeii sunt în stare de șoc și spun că nu și-ar fi imaginat că angajata ei ar fi fost în stare de așa ceva.

Motivul pentru care românca a fost ucisă de contabila ei, în Serbia

Mioara Haiduc vindea haine la o tarabă din Pancevo, un orășel al Serbiei. Ea își înființase o mică firmă și strânsese bani ca să-și renoveze casa din comuna olteană Cârlogani, unde plănuia să revină peste câțiva ani. De aproximativ 13 ani își angajase o contabilă din Serbia, în care avusese încredere. Însă, de fiecare dată când își verifica conturile, Mioara observa că îi lipsesc bani. Deranjată de situație, românca s-a dus la casa contabilei cu gândul să o concedieze. A fost ultima dată când apropiații au vorbit cu ea. Ei au anunțat Poliția care a declanșat o anchetă.

Femeia a fost găsită după două zile de la dispariție, decedată, în curtea angajatei sale. Contabila de 68 de ani și fiul său de 46 de ani au lovit-o în repetate rânduri cu obiecte dure, au îngropat-o în spatele curții și au acoperit locul crimei.

”Poliția a făcut un control. Au găsit probabil ceva urme de sânge și au făcut cercetări și apoi bineînțeles au insistat în a o căuta și au găsit-o pe sora mea îngropată și acoperită cu pământ și puse dale de beton de 60 pe 60 de cm și apoi sădite niște flori pentru a nu mai fi găsită”, a povestit fratele femeii.

Trupul romancei ucise si ingropate in curtea casei de catre contabila sa in Serbia, repatriat
Romanca ucisa in Serbia

Vecinii româncei, în stare de șoc

Vecinii Mioarei sunt șocați de modul în care a pierit aceasta, mai ales de gestul contabilei. ”Cred că nu a avut un suflet de om, cred că nici un animal nu ar fi putut să facă așa ceva. Să dea cu ceva în capul unui om, cred că nu a dat cu o cărămidă, cred că a fost ceva dur, că are lovitură la cap. Și să o mai și îngropi în spatele casei, cum au putut ei să o ia, că era voinică. Să li se dea pedeapsa pe viață. Așa merită!”, a spus o rudă a femeii.

Angajata româncei era cunoscută în Serbia și avea mulți clienți, care se pare că erau nemulțumiți de serviciile sale. Poliţiștii din Serbia nu exclud posibilitatea ca această contabilă împreună cu fiul ei să fie criminali în serie, astfel că vor fi verificate și celelalte case deținute de ucigașă în Serbia. Contabila și fiul ei au fost arestați și sunt acuzați de crimă.

Urmăriți Impact.ro și pe