Trump l-a amenințat pe Putin: „Dacă mai pronunți cuvântul ăsta încă o dată, o să trimitem submarinele acolo”

Stan Filon 23.03.2022, 19:35
Trump l-a amenințat pe Putin: „Dacă mai pronunți cuvântul ăsta încă o dată, o să trimitem submarinele acolo”

Realegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii ar putea însemna o adevărată tragedie pentru umanitate, dacă este să ținem cont de ultimele declarații făcute de fostul șef de stat american. Acesta a spus presei ce decizie ar fi luat el, dacă ar mai fi fost acum președintele SUA, în ceea ce privește războiul pornit de Rusia în Ucraina. Donald Trump a șocat întreaga audiență!

Donald Trump, ieșire ciudată în timpul unui interviu televizat

Într-un interviu acordat Fox Business, fostul șef de stat Donald Trump a spus pur și simplu că dacă ar fi fost el președinte al SUA acum, l-ar fi amenințat pe Vladimir Putin cu un atac nuclear!

„L-am ascultat în mod constant folosind cuvântul N, acesta este cuvântul N, și el îl folosește constant: cuvântul nuclear. Noi spunem „Oh, el este o putere nucleară”. Dar noi suntem o putere nucleară mai mare. Avem cele mai mari submarine din lume, cele mai puternice mașini construite vreodată… Ar trebui să spui: „Uite, dacă mai menționezi cuvântul ăsta o dată, vom trimite submarinele acolo. Și vom merge înainte și înapoi, în sus și în jos pe coasta ta. Nu poți lăsa această tragedie să continue. Nu poți lăsa mii de oameni să moară”, a spus Donald Trump.

Donald Trump, iesire ciudata in timpul unui interviu televizat
Donald Trump, iesire ciudata in timpul unui interviu televizat

Tactică demnă de cascadorii râsului

Aceasta nu a fost singura declarație în acest sens pe care a făcut-o Donald Trump. La începutul acestei luni, el a spus în timpul unui alt interviu că Joe Biden ar trebui să se laude cu vastele capacități nucleare ale SUA.

Mai mult decât atât, fostul președinte a expus o tactică ruptă parcă din comediile hollywoodiene! Donlad Trump a spus că ar pune steagul Chinei pe avioanele americane de vânătoare și ar bombarda Rusia, ca mai apoi să stea și să privească cum cele două țări se luptă între ele.

„Și apoi spunem, China a făcut-o, noi nu am făcut-o, China a făcut-o și apoi vor începe să se lupte între ei, iar noi stăm pe spate și ne uităm”, spunea Donald Trump în timpul unui discurs în fața donatorilor Comitetului Național Republican

Analiştii militari au avertizat că Vladimir Putin ar putea folosi o armă nucleară tactică pe câmpul de luptă din Ucraina, iar purtătorul său de cuvânt, Dmitri Medvedev, a spus că Rusia nu va ezita să folosească armele nucleare dacă va fi pusă în pericol existența Rusiei.

Urmăriți Impact.ro și pe