Trucul prin care Sergiu ”Călărețul” l-a păcălit pe Cătălin Moroșanu. Prima reacție venită de la echipa luptătorului după ce a vândut casa

Nicu Stan 12.04.2021, 15:57
Trucul prin care Sergiu ”Călărețul” l-a păcălit pe Cătălin Moroșanu. Prima reacție venită de la echipa luptătorului după ce a vândut casa

Trucul prin care Sergiu ”Călărețul” l-a păcălit pe Cătălin Moroșanu. Prima reacție venită de la echipa luptătorului după ce Sergiu acesta a vândut casa.

Cătălin Moroșanu, prima reacție după ce tăticul călăreț, Sergiu Ciobotariu, a vândut casa cumpărată din donații

Trucul prin care Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț, l-a păcălit pe Cătălin Moroșanu. Echipa luptătorului a avut o primă reacție după ce a aflat că Sergiu a vândut casa cumpărată din donațiile primite.

Cătălin Morșanu nu a putut comenta direct cele întâmplate, însă  echipa sa a transmis câteva informaţii, printr-un comunicat de presă.

Taticul calaret si-a batut joc de donatiile primite
Taticul calaret si-a batut joc de donatiile primite

Lui Sergiu Ciobotariu îi rămăsese și o sumă de bani

”În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre şi ale lui Cătălin, am reuşit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu şi familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilităţile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga ţară.

Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu menţiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viaţă nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici”, au transmis cei care îl reprezintă pe Cătălin Moroşanu.

Echipa lui Cătălin Moroșanu, dezamăgită de tăticul călăreț

Astfel, echipa lui Cătălin Moroșanu se arată dezamăgită, întrucât Sergiu şi-ar fi bătut joc de toate donaţiile şi de toată munca depusă de Cătălin Moroșanu şi nu numai.

”Deşi era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru că familia Ciobotariu să beneficieze de condiţiile unei vieţi normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deşi era complicat deoarece acesta nu avea şcoală.

Tăticul călăreț nu s-a mai dus nici la muncă

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-şi aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior şi-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze şi explicaţii, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci.

Evident, a fost refuzat. Suntem la fel de şocaţi şi dezamăgiţi de faptul că Sergiu a ales să trateze aşa o faptă bună. Suntem dezamăgiţi deoarece pune în pericol viitorul a trei copii. Trei suflete care puteau să beneficieze de o viaţă normală şi educaţie pentru a nu trece prin aceleaşi greutăţi ca părinţii lor”, a transmis echipa lui Cătălin Moroşanu.

Urmăriți Impact.ro și pe