Ce mai face tăticul călăreț de la Iași? A vândut casa cumpărată din donaţii iar la poartă are un bolid de lux

Nicu Stan 09.04.2021, 14:01

Ce mai face tăticul călăreț de la Iași? A vândut casa cumpărată din donaţii iar la poarta acesteia apare acum un bolid de lux. Toate detaliile despre bărbatul care s-a dus la maternitate călare după ce i-a născut soția, în plină stare de urgență, în articolul de mai jos.

Bărbatul care a mers la soție la maternitate călare a vândut casa cumpărată din donații. A revenit în ghetou

Ce mai face tăticul călăreț de la Iași? S-a aflat că bărbatul a vândut casa cumpărată din donaţiile primite și s-ar fi mutat înapoi în ghetou, iar la poarta fostei proprietăți apare acum un bolid de lux, care ar aparține unor interlopi.

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași care a mers la maternitate călare pe cal pentru că nu a găsit un alt mijloc de transport în timpul stării de urgență de anul trecut, a revenit la vechile obiceiuri.

Sergiu se mutase in casa cumparata din donatii
Sergiu se mutase in casa cumparata din donatii

Sergiu Ion Ciobotariu a devenit erou anul trecut, în plină stare de urgență

Acum un an, Sergiu era devenise un adevărat erou după ce a plecat călare pe cal spre maternitate, acolo unde soția sa născuse, și a primit ajutor de la mii de români.

Acum, lucrurile s-au schimbat în ceea ce-l privește. Casa pe care Sergiu din donațiile de zeci de mii de euro a fost vândută, iar Sergiu și familia lui s-au mutat înapoi în baraca pe care o aveau la început.

Sergiu și familia lui ajunseseră într-o casă în care nu mai aveau nevoie de nimic

Sergiu, în primăvara anului trecut, semna actele pentru o casă nouă. Sute de oameni au donat pentru el bani, după ce bărbatul a fost fotografiat călare cum mergea spre maternitate.

Câteva luni, familia lui Sergiu a stat într-o casă nouă, în care avea toate condițiile. Înainte locuiau într-o baracă de 3 pe 3 metri, fără niciun fel de condiții.

Casa a fost cumpărată cu o clauză, dar aceasta a fost ”ocolită”

În contract fusese strecurată o clauză care interzicea vinderea casei vreme de 5 ani și cu toate astea alte persoane s-au mutat în casă. Sergiu cu cei care s-au mutat în casă ar fi făcut un contract de închiriere, până când va expira clauza.

”A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă, potrivit bzi.ro.

Sergiu s-a ales și cu un dosar penal

De asemenea, Sergiu Ion Ciobotariu s-a ales și cu un dosar penal de la momentul când a fost fotografiat călare cum mergea la maternitate până acum. Anul trecut bărbatul își cumpărase mașină și a fost prins la volan de către polițiști, în contextul în care el nu avea carnet de conducere.

Urmăriți Impact.ro și pe