Trucul cu ulei de măsline pentru păr. Toate femeile trebuie să-l știe

Badea Violeta 15.05.2023, 22:18
Trucul cu ulei de măsline pentru păr. Toate femeile trebuie să-l știe

Vrei să ai un păr strălucitor și sănătos? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Poate că nu știai acest lucru, dar uleiul de măsline poate face minuni în acest sens. În rândurile următoare îţi vom spune de ce acest produs este bun pentru podoaba capilară. Iată trucul de care te vei îndrăgosti pe loc!

Motivul pentru care uleiul de măsline este bun pentru păr

Uleiul de măsline, în special uleiul de măsline extravirgin, este folosit adesea în bucătărie, dar acesta poate fi, de asemenea, un mare aliat al frumuseții datorită cantității sale ridicate de nutrienți.

Printre aceștia, conține acizi grași omega-3, care nu sunt produși de organismul nostru, precum și polifenoli și vitamina E, dar și un compus numit oleocanthal, prezent doar în uleiul de măsline extravirgin.

Uleiul de masline, perfect pentru par
Uleiul de masline, perfect pentru par

Beneficiile uleiului de măsline asupra părului

Ce se întâmplă dacă îți dai cu ulei de măsline pe păr? Ei bine, acest produs acționează ca un hidratant natural împotriva părului deteriorat sau casant, oferindu-i nutrienții de care are nevoie și luptând împotriva uscăciunii. Principalele sale beneficii sunt:

  • Datorită vitaminei E prezente în uleiul de măsline, vei obține un păr mai puternic și mai puțin fragil
  • Ajută la întărirea foliculului pilos, ceea ce dă mai multă viață părului
  • Repară vârfurile despicate și uscate, lăsându-le sănătoase și strălucitoare
  • Hidratează părul, redându-i acestuia strălucirea naturală care a fost pierdută din cauza factorilor externi (soare, clor, uscător de păr, fier de călcat, frig)

Citește și A amestecat bicarbonat cu ulei de măsline şi apă, apoi a stropit grădina. În câteva zile totul s-a schimbat!

Cum se utilizează

Cu siguranță, nicio reprezentantă a sexului frumos nu își dorește un păr gras și uleios. Tocmai din acest motiv, este bine să știe cum să aplice uleiul de măsline pe păr.

Ei bine, tot ceea ce trebuie să facă este să utilizeze doar o cantitate mică de ulei de măsline, pe care să îl aplice doar în zonele uscate sau deteriorate. Cel mai indicat este ca uleiul de măsline să fie aplicat pe vârfuri.

Citește și Trucul pentru a alege cel mai bun ulei de măsline. Nu trebuie să uiți asta!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...