Trecutul neștiut al noului soț al Alinei Vidican. Din ce își câștigă banii și de ce a divorțat de fapt de femeia care i-a dăruit doi băieți

Badea Violeta 01.09.2021, 13:50

Alina Vidican l-a dat uitării definitiv pe Cristian Borcea. Zilele trecute, vedeta și-a unit destinul alături de alesul inimii, Claude Senhoreti. Cei doi își trăiesc povestea de iubire în Statele Unite ale Americii și par mai fericiți ca niciodată. Iată cine este cel care a cucerit-o pe frumoasa blondină!

Cine este Claude Senhoreti

Claude Senhoreti, în vârstă de 46 de ani, s-a născut în Sao Paolo și este pilot de curse, pasiune pe care a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă. Pe lângă această meserie, bărbatul mai are și alte afaceri în domeniul auto sau imobiliare.

Claude conduce trei companii care au ca domeniul de activitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

În trecut, bărbatul a mai fost căsătorit de doură ori. Prima dată cu Beatriz Senhoreti, iar împreună au doi copii. A doua oară cu Daniela. Se pare că prima parteneră a brazilianului avea aceeași pasiune pentru mașini, iar una dintre companii era administrată chiar de ea.

De asemenea, Beatriz a practicat tensiul și a reușit chiar să ajungă în fazele finale ale unor turnee de seniori, așa cum arată și presa locală din Florida, în urmă cu 9-10 ani, notează wowbiz.ro.

În urmă cu cinci ani, Claude și Beatriz au trecut de la iubire la ură. Cei doi s-au despărțit cu scandal. Femeia ar fi șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și l-ar fi acuzat că a fost agresiv cu ea, motiv pentru care cei doi ar fi ajuns în fața instanței în anul 2015.

În anul 2017, Beatriz și-a refăcut viața alături de bărbatul cu care este și astăzi, iar Claude a ajuns în brațele Danielei. Pentru brazilian nici a doua oară nu a fost cu noroc. Acesta ar fi divorțat de a doua soție în anul 2020.

Mesajul lui Claude

Alina Vidican și Claude Senhoreti, nuntă de basm

Alina și iubitul ei, Claude Senhoreti, au ajuns în fața altarului pe data de 26 august. Marele eveniment a avut loc într-un cadru de poveste, mai exact în clădirea istorică ”The Addison”, în Boca Raton, Statele Unite ale Americii. Pilotul de curse brazilian a publicat mai multe imagini de la nuntă și i-a dedicat Alinei Vidican câteva cuvinte.

„Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea.

Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc”, a scris Claude pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...